Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 21 september 2011

Starbucks lanceert tweede vestiging in Amsterdam

De bekende koffieketen Starbucks opent vandaag haar tweede eigen vestiging in Amsterdam. Deze tweede Starbucks winkel zal haar winkel openen in de Beethovenstraat. De derde vestiging van Starbucks staat ook al gepland in Amsterdam en opent haar deuren nog voor de jaarwisseling aan het Rembrandtplein.

Gemoedelijke inrichting

Starbucks richt zich momenteel op Amsterdam en wil van de vestiging een sociale ontmoetingsplaats maken. De winkel is speciaal hiervoor dan ook gemoedelijk ingericht met een gigantische Chesterfieldbank, fauteuils en tafels met stoelen. Het moet de derde plek worden tussen thuis en werk.

Gek op koffie, ook op Starbucks

Wij als Nederlanders ontvangen Starbucks met open armen, het merendeel van ons Nederlanders is namelijk gek op koffie en dan het liefst zo lekker mogelijk. De eerste vestiging van Starbucks die afgelopen april haar deuren opende aan de Leidsestraat blijkt enorm succesvol voor zowel lokaal als internationaal volk.

Maak je eigen Starbucks met Koffiediscounter.nl

Woon je nou niet in de buurt van een vestiging van Starbucks of ben je even niet in de gelegenheid om langs te gaan voor een lekker kopje koffie? Wees niet getreurd, want Koffiediscounter.nl biedt jou de oplossing. Maak je eigen Starbucks met Koffiediscounter.nl. Bij Koffiediscounter.nl heb je namelijk een breed assortiment bestaande uit onder andere koffie- espressomachines, verse koffiebonen of zelfs lekkere siroop om door de koffie te doen. Zo maak je met Koffiediscounter.nl thuis de aller-lekkerste koffie voor ieder wat wils.

Kom langs en laat je adviseren bij onze Koffiediscounter.nl showroom in Naarden óf bekijk ons ruime assortiment online op Koffiediscounter.nl en bestel.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top