Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 september 2013

Super smalle De’Longhi van slechts 19,5 cm breed!

De De'Longhi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M is een volautomatische espressoapparaat. Met een breedte van 19,5 centimeter kun je deze De’Longhi super smal noemen en het kost dan ook geen moeite om dit prachtapparaat een mooie plek te geven in je keuken.

Super smal: slechts 19,5 cm breed

De De’Longhi 36.365.M is een super smalle volautomaat. Deze espressomachine is slechts 19,5 cm breed en dat is uniek voor zo’n complete koffiemachine. De De’Longhi 36.365.M is volledig afgewerkt in roestvrijstaal en ziet er geweldig uit.

Automatische cappuccinosysteem

Deze volautomaat is zeer eenvoudig in te stellen en met een handomdraai zet je de lekkerste koffievariaties. Stel de gewenste temperatuur in, de hoeveelheid gemalen koffie en de hoeveelheid water. Dankzij zijn geheugenfunctie sla je je instellingen op en selecteer je snel en eenvoudig je favoriete kop koffie, precies zoals jij hem lekker vindt.

Zeer eenvoudig te reinigen

Deze Delonghi heeft een AutoCleantoets waardoor je hem snel kun reinigen. Dit gebeurt door middel van stoom en heet water. Het melkreservoir is uitneembaar en kun je bewaren in de koelkast.

Kijk voor meer informatie op de productpagina.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top