Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 30 november 2009

Top 10 best verkochte espresso apparaten (november 2009)

De top tien lijst van best verkochte espresso apparaten is weer flink veranderd. De maand november laat - ten opzichte van de herfst editie van onze krant - opmerkelijke verrassingen zien. Hier de nieuwe top 10 meest verkochte espresso apparaten!

1. Gaggia Titanium

De Gaggia Titanium is met stip gestegen van 3 naar 1! Een absolute topper onder de koffiemachines. De robuuste volautomaat met metalen kast en een RVS front is geschikt voor bonen en gemalen koffie (ideaal voor decaf koffie).

2. Siemens TK58001

De Siemens TK58001 volautomaat voor koffiebonen en gemalen koffie is twee plaatsen gestegen van 4 naar nummer 2. Perfect voor koffie, espresso, cappuccino en heet water. Beschikt naast het Aroma Whirl System ook over het Milk Whirl System voor de perfecte melkschuim!

3. Delonghi ESAM 4200

De Delonghi ESAM 4200 is gezakt van 1 naar 3! Deze volautomaat is zowel geschikt voor bonen als voor gemalen koffie. Met Cappuccino System. Instelbare maalgraad, koffie- en waterhoeveelheid. En een uitneembaar waterreservoir.

4. Siemens TK52001

De Siemens TK52001 is twee plaatsen gezakt van 2 naar 4. Dit volautomaat met Aroma Whirl System is geschikt voor bonen. Het resultaat? Een extra volle smaak.

5. Jura Impressa F70 platin

De Jura Impressa F70 platin is gestegen van 7 naar 5. Deze compacte volautomaat is perfect voor een heerlijke cappuccino, koffie en espresso. Geschikt voor zowel koffiebonen als gemalen koffie.
6. Delonghi ESAM4500 Magnifica
De Delonghi ESAM4500 Magnifica is het meest ideale espressoautomaat met aankoppelbaar melkeiland onder de 1000 euro! Handig is de ONE press cappuccino knop (met één druk op de knop een perfecte cappucinno).
7. Jura Ena 5 Ristretto Black
De Jura Ena 5 Ristretto Black is terug van weggeweest. Deze smalle en uiterst complete espresso machine is geschikt voor koffiebonen en gemalen koffie.
8. Saeco Odea Giro Grey New Edition
Blijven staan op nummer acht is de Saeco Odea Giro Grey New Edition. Deze volautomaat is alleen geschikt voor bonen en kan razendsnel een overheerlijke cappuccino produceren. Daarnaast is ook nog de hoeveelheid koffie instelbaar.
9. Jura Impressa C9 One touch Pianoblack
De Jura Impressa C9 One touch Pianoblack is nieuw in de lijst. Heeft een ultra strak zwart design en is naast koffiebonen ook geschikt voor gemalen koffie (perfect voor decaf koffie)
10. Jura Impressa C5 Platin
De Jura Impressa C5 Platin is nieuw in de top tien! Dit voordelige maar luxe volautomaat is geschikt voor bonen. Het resultaat? Een heerlijke espresso, cappuccino of gewoon een kopje koffie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top