Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 30 maart 2010

Top 10 best verkochte espresso apparaten

De lijst is weer flink veranderd ten opzichte van onze december 2009 editie. Hier onze nieuwe top 10!

1. Siemens TK58001

De Siemens TK58001 is gestegen naar de eerste plaats, een absolute topper! Dit volautomatische espresso apparaat bereidt binnen één handomdraai de perfecte espresso, cappuccino of koffie. Beschikt naast de Aroma Whirl System over het Milk Whirl System voor professioneel melkschuim op uw cappuccino en latte.

2. Gaggia Titanium

Gaggia Titanium is een plaats gezakt maar nog steeds een topper. Een robuuste volautomaat met metalen kast en RVS front, zowel geschikt voor koffiebonen als gemalen koffie (perfect voor decafe koffie).

3. Delonghi ESAM 4200

Netjes blijven staan op nummer drie is de Delonghi ESAM 4200. Dit volautomatische espresso apparaat heeft onder meer een cappuccino systeem, een instelbare maalgraad en een uitneembaar waterreservoir. De ESAM 4200 is geschikt voor koffiebonen en gemalen koffie.

4. Siemens TK52001

Blijven staan op nummer 4. De Siemens TK 52001 geeft elke koffievariant een extra volle smaak. Dit energiebesparende volautomatische espresso apparaat is uiteraard geschikt voor koffiebonen en beschikt ook nog over een Aroma Whirl system plus!

5. Jura Ena 5 Ristretto

Jura Ena 5 Ristretto is een smal en uiterst compleet espresso apparaat dat twee plaatsen is gestegen. Met deze volautomaat bereidt u een espresso, cappuccino of latte macchiato van topkwaliteit. Geschikt voor koffiebonen en gemalen koffie.
6. Saeco Odea Giro Plus
De Italiaan Saeco Odea Giro Plus is nieuw in de lijst. Een geweldige automaat voor zowel bonen als gemalen koffie. Niet alleen een lust voor het oog, de koffie smaakt natuurlijk ook geweldig!
7. Delonghi ECAM 23420
Nieuw binnen op nummer 7: Delonghi ECAM 23420! Deze stijlvolle volautomaat is compact, geluidloos en zeer gemakkelijk te reinigen. Energiezuinig en geschikt voor gemalen koffie en koffiebonen.
8. Saeco Talea Giro plus
Saeco Talea Giro plus is ook nieuw in de lijst. Deze volautomaat is supersimpel te bedienen, energiezuinig en een qua design echt een topper! Binnen een handomdraai produceert u een espresso, cappuccino of latte macchiato op Italiaanse wijze!
9. Delonghi ECAM 23210 Intensa
Eveneens nieuw in de lijst is de Delonghi ECAM 23210 Intensa. Deze ultra compacte volautomatische espresso automaat maakt perfect melkschuim dankzij een nieuw thermoblock. Ideaal voor de cappuccinoliefhebber.
10. Saeco Aroma Inox
Een topperis deze Saeco Aroma Inox! De fijne, mooi afgewerkte RVS kast staat voor kwaliteit. Deze Saeco machine maakt gegarandeerd een echte Italiaanse espresso!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top