Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 19 februari 2014

Topkwaliteit koffie met JURA

JURA is een koffiespecialist die zich niet alleen bezighoudt met de koffiekwaliteitsfactor, maar ook met het designfactor. Volautomaten voor koffiespecialiteiten worden beschouwd als interieurstukken waarmee consumenten laten zien dat ze over een zeer goede smaak beschikken. Met de designwaardige JURA koffieautomaten geniet je van de heerlijkste kopjes koffie helemaal naar eigen smaak!

Het genot van koffiespecialiteiten

Natuurlijk gaat het bij JURA ten eerste over de kwaliteit van de koffie. Koffie is niet voor niks het belangrijkste gebruiksartikel ter wereld ná ruwe olie. Hedendaags raken we ook steeds meer verkocht aan de verschillende koffiespecialiteiten als cappuccino, espresso en latte macchiato. Hier gaat JURA dan ook zeker in mee. Met diverse JURA-apparaten kan je met één druk op de knop kiezen tussen diverse specialiteiten. Welke melange je hierbij gebruikt of hoe de bonen zijn gebrand maakt niet uit. Iedereen zijn smaak is dan ook persoonlijk, waardoor JURA geavanceerde technologieën heeft ontwikkeld zodat jij je koffie precies zo kan zetten als jij het lekkerst vindt.

Jarenlang het mooiste koffiezetapparaat in huis

De koffieautomaten staan bekend om het strakke ‘Cool Nordic Design’ - harmonieuze strakke lijnen met heldere oppervlakken. Maar JURA beschouwd het design pas als geslaagd als het ook na jarenlang intensief gebruik nog fris en duurzaam overkomt. Er zijn al vele internationale designprijzen gewonnen – een bevestiging en aansporing is om hier altijd weer een stapje verder mee te gaan!

Milieubewust

Als producent moet je weten wat de consument belangrijk vindt en hetgene wat ze hedendaags erg belangrijk vindt is het milieu. JURA heeft de filosofie die zich actief richt tégen de wegwerpmentaliteit. Ook werken ze al jarenlang met de Energie Spaar Modus die maximaal 40% aan energie bespaard en de Zero-Energy switch vermijdt stand-by energie. Alles voor een groen milieu en het is ook nog eens goed voor je portemonnee!

Bekijk onze JURA pareltjes!

JURA ENA 7 Ristretto Black
JURA ENA MICRO 9 One Touch
JURA F7 Pianoblack
JURA F50 Classic

Bestellingen op werkdagen voor 8 uur ’s avonds geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bekijk ook het complete Jura assortiment.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top