Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 januari 2010

Welke koffiebonen kiest u?

Er is nogal wat keuze in koffiebonen. Moet u nu de 100% Arabica bonen nemen of toch een blend? Welke koffie is pittig, bitter, smaakvol en puur? Geen idee? Hier even wat koffiemerken, soorten en blends op een rijtje!

Gaggia 100% Arabica koffie

Gaggia levert naast koffiemachines ook kwaliteit koffiebonen. Deze koffie van 100% Arabica bonen is best pittig maar niet bitter, heeft een prettige nasmaak en een grijsbruine schuimlaag. Koffie van topkwaliteit dankzij een goed uitgebalanceerde mix van op grote hoogte groeiende Arabica koffiebonen uit Midden en Zuid Amerika.

Bazzara Gourmet Top Class Espresso

De Bazzara Gourmet Top Class is een gourmet koffie geschikt voor de verwende espresso en cappuccino drinkers. Deze koffieboon heeft een zachte, volle smaak zonder zure of bittere nasmaak en een laag cafeïne gehalte. Smaakt ietwat naar chocolade en zelfs een beetje amandel is herkenbaar. 100% Arabica koffie. Wordt geserveerd in toprestaurants en is een duurdere espressoboon. Iets minder geschikt voor cappuccino.

Arabicaffe Supermiscela

De Arabicaffe Supermiscela is een uitstekende koffie voor cappuccino drinkers met een pittige smaak, een verrassende schuimlaag en een laag cafeïne gehalte. De koffie is een blend (80% Arabica bonen en 20% Robusta) en een mix van zes soorten koffiebonen uit o.a. Brazilië, Costa Rica en Kenia. Gebrand door de Siciliaanse brander Arabicaffe!

Augusto

Nieuw in ons assortiment Augusto koffie uit Milaan. Deze koffie behoort tot de "zachtere" koffiesoorten zonder bittere of zure smaak en is een blend (80% Arabica bonen en 20% Robusta). Deze koffie is ook uitermate geschikt voor cappuccino; de koffie heeft gewoon pit!

Koffie test pakket

Geen idee welke koffiesoort de voorkeur heeft? Koop dan een Koffie testpakket. Met 3 soorten smaken kunt u zelf thuis in alle rust bepalen welke soort u het lekkerst vindt! Bij Koffie-Discounter.nl hebben we diverse soorten testpakketten! Kijk online.
Koffie Expert
De koffie expert van Koffie-Discounter – verantwoordelijk voor het vinden van de juiste koffie - specialiseert zich meer en meer in de richting van sublieme, volle, maar niet bittere of zure koffiesmaken. Meer weten? Ga naar Koffie-Discounter.nl of kom langs in de showroom en vraag onze experts naar de mogelijkheden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top