Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 november 2014

Welkomstcadeau bij nieuwe De’Longhi pompdruk espressoapparaat

Wil jij op de originele manier koffiezetten? De De’Longhi pompdruk espressoapparaat is hier perfect voor en laat jou genieten van een heerlijke espresso. Schaf nu een nieuwe pompdruk espressomachine aan en jij krijgt er een welkomstpakket bij cadeau!

Pompdruk espressomachine

Met een pompdruk espressomachine ervaar jij de luxe van de traditionele Italiaanse koffie. Met deze machines kan je niet alleen een perfecte espresso zetten, maar ook een cappuccino of latte macchiato. De pompdruk espresso apparaten van De’Longhi werken zowel met gemalen espressokoffie als ESE-servings. Jij geniet iedere dag van jouw persoonlijke koffie met verschillende opties. Iedere dag creëer jij je eigen koffiebeleving!

Welkomstpakket cadeau

Om jou te feliciteren met de aankoop van jouw De’Longhi pompdruk espressoapparaat krijg jij nu een mooi welkomstpakket. Gewoon om jou op weg te helpen! In dit welkomstpakket zit gemalen koffie, ESE-Servings én een handig instructieboekje boordevol tips. Jij maakt daardoor altijd de lekkerste koffie met jouw nieuwe De’Longhi pompdruk apparaat!

Actievoorwaarden

Bij aanschaf van een van onderstaande modellen in de periode van 1 november t/m 31 december 2014 krijg jij een welkomstpakket cadeau. Registreer binnen 2 weken na aankoop jouw apparaat op de De’Longhi website. Hiervan krijg je een bevestigingsmail die je binnen 1 week na registratie naar het adres in de bevestigingsmail moet sturen. De uiterste inzending is mogelijk op 21 januari 2015.

De volgende modellen doen mee aan de actie:
    Icona ECOV310AZ Blauw
    Icona ECOV310BG Beige
    Icona ECOV310BK Onyx Black
    Icona ECOV310GR Groen
    Dedica Chroom EC680M
    Dedica Rood EC680R
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top