Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 29 februari 2016

Win met Krups een compleet diner voor twee bij topchef Ron Blaauw!

Wat is een betere afsluiting van een fantastisch diner dan de perfecte koffie? Niets! En daarom heeft topchef Ron Blaauw de handen ineengeslagen met Krups. Bij aankoop van een Krups volautomatische espressomachine tussen 28 februari en 3 april 2016 maak jij namelijk kans op een compleet diner voor twee in het restaurant van de topchef!

Krups Espresso Automatic

Ron Blaauws passie om met precisie het perfecte gerecht - en de perfecte koffie - te bereiden gaat ver. Bij Krups delen ze die passie. Met de handige geheugenfunctie onthoudt jouw Krups machine je persoonlijke koffievoorkeuren: de sterkte, de hoeveelheid en of je je koffie graag met of zonder melk drinkt. Elk model beschikt bovendien over een melkopschuimer, handmatig of volautomatisch. Zo bereid je een prachtige espresso macchiato bij het ontbijt, een fantastische cappuccino in de namiddag, of een heerlijke latte macchiato na het eten. De Krups actiemodellen zijn eenvoudig te bedienen om jou op deze manier snel van de perfecte kop koffie te kunnen voorzien. Met het compacte design passen deze Krups volautomatische espressomachines bovendien in iedere keuken!

Hoe werkt het?

Met het kopen van een Krups actiemodel in de periode van 28 februari t/m 3 april 2016 maak je kans op een luxe viergangendiner met bijpassend wijnarrangement voor twee personen t.w.v. € 150,- bij topchef Ron Blaauw. Hoe maak je kans om te winnen? Het is heel eenvoudig: vul het registratieformulier in op de actiepagina van Krups en je ontvangt een e-mail met een pdf-bestand. Deze print je uit, doe je samen met een kopie van je aankoopbewijs én de originele streepjescode van de verpakking in een enveloppe en stuur je op naar:

Groupe SEB
o.v.v. Krups winactie
Postbus 48
3400 AA IJSSELSTEIN

Binnen zes weken worden de tien winnaars persoonlijk benaderd. De winnaars worden ook bekend gemaakt via Krups. Kijk hier voor de actievoorwaarden.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top