Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 maart 2011

Www.gamediscounter.com: Dé nieuwe site van Tom Coronel

Create2Fit, het internetbedrijf van autocoureur Tom Coronel lanceert een nieuwe site. Een jaar na de succesvolle lancering van www.wasmachine.nl werd het tijd om iets nieuws te ondernemen, dacht Tom. Vol trots verteld Tom dan ook over zijn nieuwe site, een samenwerking met zakenpartner Marc Koster, www.gamediscounter.com.

Create2Fit en Wehkamp.nl

Wehkamp.nl is een zusterbedrijf van Create2Fit en zijn samen onderdeel van RFS Holland. Wehkamp.nl is een grote speler op het gebied van gaming en met Gamediscounter.com wil Create2Fit zich echt gaan specialiseren in games.

Gamediscounter

Bij Gamediscounter.com kun je terecht voor games, consoles, controllers, pre-orders, kabels en andere accessoires. Gamediscounter gaat bekende merken verkopen als Sony, Nintendo en Microsoft. Naast de online shop kunnen klanten ook langskomen op de Bronsstraat 10 in Naarden. Hier zijn alle producten op voorraad en zijn er getrainde verkopers die klanten advies kunnen geven.

Openingsnacht en Nintendo 3DS

Vanaf 25 maart is de Nintendo 3DS in Nederland verkrijgbaar. En om de opening van Gamediscounter.com extra speciaal te maken is er een unieke openingsavond. Precies om 00:00 gaan de deuren van Gamediscounter.com open. Dus wil jij als eerste de nieuwe Nintendo 3DS hebben, kom dan donderdagnacht naar Gamediscounter.com. Speciaal voor deze gelegenheid is Gamediscounter tussen 00:00 uur – 02:00 uur open.

Create2Fit Weekendknallers

De beroemde weekendknallers, producten die worden aangeboden voor een knalprijs. Nu Gamediscounter.com bij Create2Fit hoort is het natuurlijk mogelijk dat producten van Gamediscounter als weekendknaller worden aangeboden. Wil je de scherpste deals in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan op www.weekendknaller.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top