Over Koffiediscounter.nl!

"Create2Fit BV is de overkoepelende organisatie"

Koffiediscounter.nl is een van de zes webshops van Create2Fit. De overige vijf webshops zijn: Televisiewinkel.nl, Barbecueshop.nl, Koffiestore.nl, Phurby.nl en Sneeuwkettingen.com. Een snelgroeiend bedrijf met een fysieke winkel gevestigd in Naarden langs de A1. Op zoek naar goed advies? Laat je informeren door onze koffiespecialisten.

Koffiediscounter

Koffiediscounter.nl specialiseert zich op het gebied van espressomachines en alles wat daarbij hoort. De vestiging in Naarden, van maar liefst 300m2, biedt je 7 dagen per week de mogelijkheid espressomachines van bijvoorbeeld Delonghi, JURA, Siemens, Philips, Saeco, Solis, Quickmill en Bodum te aanschouwen.

In de winkel vind je meer dan 60 koffiemachines en getraind personeel die je hier alles over kunnen vertellen. Laat je ook voorlichten over de exclusieve koffiebonen en accessoires die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van de lekkerste koffie. Wekelijks zijn er demonstraties om jou de beste koffie ervaring te laten beleven en wie weet drink je een kopje koffie met Tom Coronel zelf! Ben je er al uit, dan kun je het product de volgende werkdag al in huis hebben mits je besteld voor 22:00 uur.

Bekijk alle koffiemachines

Contact

Algemeen

Telefoon nummer: 035-69 54 290
Email:

Zakelijk

Telefoon nummer: 085 - 047 1831
Email:

Marketing

Email:

Bekijk hier onze demodagen
Back to top
  Loading...