Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Nespresso Machines

Lees hier alles over de
Nespresso Machines

Nespresso Machines
Nespresso Grand Cru
Nespresso Club

Nespresso machines

Bij Koffiediscounter.nl vind je diverse Nespresso machines. Wij hebben Nespresso machines van de merken Krups, Magimix en De'Longhi.

Inissia
Inissia

De Inissia is de kleinste en lichtste koffiemachine van Nespresso. Deze compacte machine heeft een modern design, komt in speelse kleuren, beschikt over innovatieve technologie en is binnen 25 seconden klaar voor gebruik. De machine is eenvoudig te bedienen en de gebruikte capsules worden opgevangen door het speciale capsule bakje.


Nu bekijken
Essenza
Essenza

Met Essenza zet je dankzij de 19 bar leverende pomp in een handomdraai de perfecte espresso of lungo. Deze Nespresso machine is eenvoudig te bedienen en bovendien ben je altijd gegarandeerd van een goede cremalaag. Zet keer op keer de perfecte espresso of lungo. De gebruikte capsules komen terecht in een speciaal daarvoor bedoeld capsule-opvangbakje.


Nu bekijken
U
U

De U is de eerste Nespresso machine met touchbediening. Hij heeft drie keuzemogelijkheden: ristretto, espresso of lungo. Het is maar net waar je zin in hebt! Dankzij zijn compacte formaat en mooie design past hij op ieder aanrecht.


Nu bekijken
U Milk
U Milk

Ook met de U Milk zet je de lekkerste ristretto, espresso of lungo. Maar met deze Nespresso machine kun je nog meer! Hij heeft namelijk een Aeroccino waarmee eenvoudig warm of koud melkschuim toegevoegd kan worden aan je koffie. Zo geniet je van nog meer koffievariaties!


Nu bekijken
Pixie
Pixi

De Pixie is een compacte espressomachine waarmee je snel een gemakkelijk de lekkerste espresso’s en lungo's zet. Deze perfecte espresso’s en lungo's hebben een heerlijke cremelaag dankzij het 19 bar leverende pompdruksysteem. Het fraaie design van de Pixie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en misstaat op geen enkel aanrecht.


Nu bekijken
CitiZ
Citiz

Met deze Nespresso machine zet je de lekkerste koffievariaties. Of je nu gaat voor een intense espresso of voor een wat minder intensere variant. Met de CitiZ kan het allemaal. De CitiZ is compact, ergonomisch én energiebesparend.


Nu bekijken
CitiZ & Milk
Citiz & Milk

De CitiZ & Milk is een ergonomische en energiebesparende Nespresso machine. Dankzij de ingebouwde Aeroccino creëer je eenvoudig warm of koud melkschuim in je koffie. Zo kun je eindeloos variëren.


Nu bekijken
Maestria
Gran Maestria

De Nespresso Maestria heeft een prachtige aluminium behuizing en er passen glazen en kopjes van verschillende groottes onder het apparaat. Handig als je ervan houdt om verschillende koffierecepten te maken waarbij je andere kopjes of glazen wilt gebruiken. Ook beschikt de Maestria over een stoompijpje waarmee je eenvoudig melk kunt opschuimen.


Nu bekijken
Gran Maestria
Maestria

De Gran Meastria werd door de Consumentenbond bekroond met de titel 'Beste uit de Test' en dat is natuurlijk niet zonder reden! Deze fantastische Nespresso machine heeft een krachtige 19 bar leverende pomp, een kopjesverwarmer en een aeroccino. Ook kun je zelf bepalen hoeveel water je bij je koffie wilt, zodat je altijd koffie drinkt zoals jij hem perfect vindt!


Nu bekijken
Lattissima+
Lattissima

Ook de Lattisima+ is door de Consumentenbond bekroond met de titel 'Beste uit de Test'. Met deze Nespresso Machine zet je een cappuccino of latte machiato met slechts één druk op de knop. Dankzij het automatische cappuccinosysteem kun je zelf de gewenste hoeveelheid koffie en melk bepalen zodat je de koffie precies drinkt zoals jij hem het lekkerst vindt. Het melkreservoir plaats je na gebruik eenvoudig in de koelkast.


Nu bekijken
Lattissima Pro
Lattissima Premium

Met de Lattisima Pro zet je overheerlijke koffievariaties. Met slechts één druk op de knop zet je een perfecte cappuccino of latte macchiato. Het melkreservoir bewaar je in de koelkast wanneer je hem niet gebruikt. Verder is de Lattisima Pro voorzien van een intuïtieve touchscreen en heeft een strak, puur en robuust design met aluminium afwerking. Met het grootste gemak zet je de lekkerste koffievariaties.


Nu bekijken
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top