Jouw ervaring telt voor ons
9,2

Specialist in espressomachines, Nespresso apparaten en koffie

Koffiediscounter.nl is dé webwinkel op het gebied van espressomachines, Nespresso apparaten en koffiebonen. Met een voorraad van ruim 1000 espresso apparaten en een showroom ingericht met ruim 60 koffiemachines, 12 deskundige verkopers en een voorraad van ruim 1.000 espressomachine mogen we ons rustig de grootste espresso showroom van Nederland noemen. KoffieDiscounter.nl levert dagelijks espresso apparaten door heel Nederland en België. Het assortiment bestaat uit topmerken waaronder o.a. DeLonghi, Saeco, Siemens, Jura, Gaggia, Philips, Bosch, Francis Francis en Krups.

De kracht van KoffieDiscounter.nl?

Wij hebben ons altijd hard gemaakt voor snelle leveringen, goede service, een goede locatie met veel parkeerruimte en scherpe prijzen. En dat loont! Wij weten als geen ander dat het belangrijk is voor een webshop dat bezoeker zich online goed kunnen oriënteren maar dat men – indien nodig – ook naar een fysieke winkel kan gaan waar de producten goed te zien en vergelijken zijn.

Product garantie

Daarnaast is het belangrijk dat zaken als o.a. product-garantie goed geregeld is. En dat is bij ons het geval. Espressomachines zijn nu eenmaal relatief onderhoud gevoelige apparaten. Daarom is een professionele reparatie afdeling erg belangrijk. Wij werken nauw samen met de reparatie- en service afdelingen van onze leveranciers: Saeco, Gaggia, Delonghi, Bosch en Siemens. Vlakbij ons bedrijf werken wij met de Coffee Connection reparatie werkplaats voor espresso machines. Voor ons top merk Jura verzorgen wij de service, reparaties en garantie geheel zelf. Daardoor kunnen wij iedere reparatie snel verzorgen, of het nu om garantie gaat of niet. U vindt in het menu Klantenservice alle informatie.
Specialist in Italiaanse en Zwiterse koffiemachines en koffie
Uw voordeel: een grote showroom waar bijna alle modellen staan tentoongesteld. Verkoop vanuit de showroom is gedurende onze ruime openingstijden mogelijk, ook elke zaterdag en zondag. Koffiediscounter.nl specialiseert zich op de verkoop en de service van voornamelijk in Italië en Zwitserland gefabriceerde espresso apparaten en koffiemachines en unieke in Italië gebrande koffie voor particulier en zakelijk gebruik.

U vindt bij ons een selectie van gerenommeerde merken met een specifiek karakter. Er is bewust gekozen voor een beperkt aantal merken en een beperkt aantal machines om interessant te blijven voor de consument. Bij de inkoop van de espresso machines is gelet op kwaliteit, functionaliteit en het gebruikers gemak. Ons assortiment volautomatische espresso machines is uniek.
Exclusieve koffie merken
De aangeboden koffie varieert van een gerenommeerd merk als Illy tot de exclusieve en exotische merken als Bazzara, Arabicaffe  en Bravicaffe.

Koffiediscounter.nl zal stap voor stap het aanbod uitbreiden. Alle nieuwe producten worden eerst grondig getest.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt koffiediscounter.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top