Philips CA6903 Filter Aqua Clean

19,95

Niet op voorraad

  • 3 stuks of meer voor 17,95 p.st.  bespaar 11%
  • 6 stuks of meer voor 15,95 p.st.  bespaar 21%
  • 12 stuks of meer voor 14,95 p.st.  bespaar 26%
  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Incanto Filter Aqua Clean: Voor heerlijke zuivere koffie

Ontkalken is met deze Philips Incanto Filter Aqua Clean pas nodig na 5000 koppen*! Vervang simpelweg elke drie maanden het filter en geniet van zuiver water voor  lekkerdere koffie en betere crèmelaagjes. Je activeert het filter heel eenvoudig  met het Click&Go-systeem. Plaats het AquaClean-filter simpelweg in het waterreservoir van jouw volautomatische Saeco-espressomachine en wanneer je deze via de gebruikersinterface activeert genieten van jouw eerste van 5000 koppen zuivere koffie.

Philips Saeco Gepatenteerde doorstroming  

Helder optimaal gezuiverd water

Dankzij de gepatenteerde doorstroming legt het water in de Philips Incanto Filter Aqua Clean een langere weg af voordat het in jouw Philips-espressomachine komt. Het water wordt zo grondiger gezuiverd en hierdoor geniet jij van heerlijke koffie.  

Micro-poreus filter 

Met de Aqua Clean-waterfilter kun jij de kwaliteit van jouw koffie enorm verbeteren door het water van kleine deeltjes te ontdoen. Dankzij het micro-poreuze filter raakt jouw machine niet verstopt. Het zorgt dat onzuiverheden jouw volautomatische koffiezetapparaat niet bereiken; de leiding blijft schoon en verstopping wordt  voorkomen.

  Philips Microporeusfilter
Philips Saeco Ionenwisselings technologie  

Ionenwisselingstechnologie

Kalk wordt met de Philips Incanto Filter Aqua Clean op natuurlijke manier uit het water verwijderd dankzij de ionenwisselingstechnologie, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen. Wanneer je het filter elke 3 maanden vervangt, blijft jouw machine 5000 koppen kalkvrij en wordt perfecte hygiëne behouden.

Deactivatie ontkalkingsalarm 

Jouw Aqua Clean zorgt ervoor dat alleen zuiver en gefilterd water in jouw volautomatische koffiemachine stroomt, hierdoor wordt het ontkalkingsalarm automatisch gedeactiveerd. Nu kun jij onbeperkt de beste koffie zetten! Het ontkalkingsalarm wordt pas weer geactiveerd na 8 keer vervangen van de filter.

  Philips Saeco Ontkalkingsalarm gedeactiveerd

* Gebaseerd op kopjes van 0,1 l en 8 keer het filter vervangen zoals aangegeven door de machine


1. Plaats de AquaClean filter in het waterreservoir middels het Click & Go-systeem.

 

2. De micro-poreuze filter zorgt ervoor dat onzuiverheden uit het water verdwijnen, en dat het water dat voor je koffie gebruikt wordt heerlijk helder is.

 

3. Vervang de AquaClean filter als je machine het aangeeft, en geniet op deze manier van 5000 kopjes koffie zonder ontkalken!

 
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips CA6903 Filter Aqua Clean
Merk Philips
Soort reiniging AquaClean filter
Bekijk volledige specificaties
“Filter”
Beoordeling door Cappellen (geplaatst op 24-11-2017)
Een goed product en een snelle levering. Prima product.
Back to top
  Loading...