Reinigingstabletten

Reinigingstabletten
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Een goed alternatief

Reinigingstabletten

Met deze reinigingstabletten maak je jouw espressomachine of koffiezetapparaat grondig schoon. De tabletten verwijderen aanslag en verstoppingen veroorzaakt door koffievet. Jouw leidingen en filters of filterhouder zijn jou dankbaar, en jij jezelf daarna ook, want het resultaat van een schone machine is smaakvolle koffie. Het advies luidt om jouw espressomachine elke veertien dagen of 250 kopjes te reinigen om de perfecte koffie te garanderen!

Deze reinigingstabletten hebben geen ontkalkend effect. Naast het grondig reinigen van de zetgroep of filterdrager is het van belang om jouw espressomachine regelmatig te ontkalken. Hiervoor heb je een speciale ontkalker nodig. Zie ons gehele assortiment ontkalkersets.

  • 10 stuks
 
  • Geschikt voor alle merken en modellen
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Reinigingstabletten
Merk TCC
Soort reiniging Reinigen
Type ontkalking Tabletten
Bekijk volledige specificaties
“Reinigingstabletten”
Beoordeling door Ruud (geplaatst op 12-01-2018)
Ben zeer tevreden over de werking van de tabletten was mijn laatste redmiddel om mijn koffie apparaat te redden van vervanging de tabletten losten het koffievet goed op de koffie is weer heet en de mokken weer vol zoals in het ingebruikneming nemen van het apparaat top en mijn volgende koffie machine word zeker bij de koffie discounter besteld. Topbedrijfstakken dus uitermate tevreden.
“reinigingstabletten vaatwasser”
Beoordeling door Bart (geplaatst op 14-12-2017)
eerlijk gezegd ben ik denk ik niet de juiste persoon om een review van vaatwasmachinereinigingstabletten te schrijven. Prachtig scrabble woord, maar meer heb ik er niet mee. Ze doen het, en zijn veeel goedkoper dan die van de Bosch. Over de service daarentegen ben ik zeer positief. De levering was helaas niet bezorgd bij me (fout bezorger, waarschijnlijk sinterklaar bedrukt), maar met 1 mailtje naar koffiediscounter was t geregeld: in no time lagen de tabletten op de deurmat.
“Snel en goedkoop”
Beoordeling door M.Dramountanis (geplaatst op 18-09-2017)
Reinigingstabletten besteld voor bijna de helft van de prijs die je in de winkel betaalt. Wel verzendkosten, maar gelijk 2 pakjes besteld...dan is t zeker de moeite waard. Zeer snelle levering!
Back to top
  Loading...