Reparatie, Onderhoud & Service van alle types koffiemachines

Espressomachine repareren

Heeft u een koffiemachine in huis en gaat deze kapot, dan wilt u deze (in de regel) niet zomaar vervangen. Koffiemachines zijn geen wegwerpvoorwerpen. Ze zijn vaak duur en de meeste mensen wennen aan hun espressomachine. Met het juiste onderhoud (eens in de drie jaar bijvoorbeeld een servicebeurt) zou de machine ook circa tien jaar mee moeten kunnen gaan. Gaat de machine toch kapot, dan wilt u, voordat u een nieuwe machine aanschaft, eerst kijken of reparatie een optie is.

Wat kunt u doen?

Is uw espressomachine kapot, dan helpen wij u graag met de reparatie. Bij Koffiediscounter.nl in Naarden hebben we op onze reparatieservice een uitstekend team vakmensen die het defect aan uw volautomatische- of semiautomatische koffiemachine uitstekend kunnen beoordelen en misschien ook wel direct kunnen verhelpen.

Onze werkwijze

 • Wij hebben een team van vakspecialisten klaarstaan in Naarden
 • Het vooronderzoek is kosteloos en vrijblijvend
 • Wij geven een kostenindicatie voor de reparatie
 • Wij verrichten geen reparaties aan huis
 • U geeft eerst toestemming voordat wij een reparatie uitvoeren (zonder toestemming geen reparatie)
Reparatie indienen

Wilt u uw koffiemachine door Koffiediscounter.nl laten repareren? Geen probleem! Dien dan een reparatieverzoek in via onderstaande button.

[BUTTON REPARATIEVERZOEK INDIENEN]
Zelf brengen, opsturen of afhalen
Geef in het reparatieformulier duidelijk aan of u:
 1. Het pakket naar een DHL servicepunt brengt
 2. De machine wilt laten ophalen
 3. Langs wilt komen in onze showroom met de machine.
Komt u bij ons lang in de showroom dan kijken we samen met u naar de storing. Mocht er inderdaad spraken zijn van reparatie van uw espressoapparaat dan gaat de machine naar de reparatieservice van de desbetreffende fabrikant. Meestal duurt een reparatie ongeveer 3 weken.
Stappen bij reparatie door Koffiediscounter.nl
Wilt u de machine door ons laten repareren, dan hier nog even kort de te nemen stappen:
 1. Meld uw product aan voor reparatie en vul het aanmeldformulier in. Klik vervolgens op versturen.
 2. Pak de espressomachine goed in. Gebruik hiervoor de originele verpakking (als u die nog heeft) of een andere goede, stevige doos.
 3. Print het verzendlabel/schrijf het adres van Koffiediscounter.nl op de doos. Doe dit zorgvuldig zodat de retour niet kwijtraakt.
 4. Breng het pakket naar een DHL servicepunt bij u in de buurt of breng het pakket naar onze showroom in Naarden. Als u heeft aangegeven dat u het pakket wilt laten ophalen, hoeft u niets te doen.
 5. We sturen u, na ontvangst van de retourzending in ons magazijn, een bevestiging per mail dat we uw machine ontvangen hebben.
Status van de reparatie

Indien reparatie nodig is, gaat het product naar de reparatieservice van de desbetreffende fabrikant. Reparatie duurt in de regel 3 weken. U ontvangt van ons een bericht per e-mail zodra uw product naar het reparatiecentrum gaat. U kunt het product weer afhalen in onze showroom zodra het gerepareerd is. Wij stellen u per a-mail op de hoogte zodra wij het gerepareerde product retour hebben ontvangen van de fabrikant. De status van uw reparatie kunt u altijd inzien bij Koffiediscounter.nl.

Onderhoud

Wilt u uw koffiemachine door Koffiediscounter.nl laten onderhouden? Ook dat kan, geen probleem. Wij verzorgen de servicebeurt van uw espressomachine in ons servicecentrum in Naarden. Dien daarvoor een serviceverzoek in via onderstaande button.

[BUTTON SERVICEVERZOEK INDIENEN]
Meer informatie
Back to top
  Loading...