Philips Saeco

Saeco is een Italiaanse producent van koffiezetapparaten gevestigd in Gaggio Montano in de Italiaanse provincie Bologna. Saeco is in 1981 opgericht en de naam Saeco staat voor Sergio, Arthur e compagnia. In 1985 heeft Saeco de volautomatische espressomachine uitgevonden. Daarmee kan iedereen gemakkelijk thuis genieten van authentieke Italiaanse koffie. Deze belangrijke innovatie was het begin van een reeks waarbij Saeco altijd streeft naar hoogwaardig vakmanschap en een stijlvol ontwerp. De espressomachines weerspiegelen de processen en technieken van professionele barista's. Er komt veel research en ontwikkeling aan te pas om de perfecte espresso te maken zoals elke ervaren Italiaanse barista dat op zijn of haar gevoel doet. Dankzij 30 jaar innovatie van Saeco, welke meer dan 110 patenten op zijn naam heeft, kan dit thuis nu ook. In 2009 heeft Philips Saeco overgenomen.

Klik hier om meer te weten te komen over de termen van Saeco

Waarom een Philips Saeco koffiemachine?

Met een Saeco koffiemachine of handmatige pistonmachine van Philips Saeco ben je verzekerd van goede koffie! Geniet van de geurige aroma en heerlijke versgemalen bonen. Het bean-to-cup principe van een Philips Saeco koffiemachine zorgt voor authentieke, aromatische koffie vol temperament. Met een Saeco koffiemachine van Philips kan iedereen thuis genieten van overheerlijke koffievariaties. Niet voor niks worden regelmatig Saeco koffiemachines door de Consumentenbond bekroond met titels als ‘Beste Koop’ en ‘Beste uit de Test’. De makers van Saeco hebben echt verstand van koffie en dat merk je aan de koffiemachines. Van wat voor soort koffie je ook houdt, met een Saeco koffiemachine maak je het. Kies jij voor een ristretto, espresso of liever een Café crème? Ook voor een cappuccino, latte macchiato of caffè latte ben je bij Philips Saeco aan het juiste adres.

Aanbod bekijken
Philips Saeco

De algemene voordelen van een Philips Saeco koffiemachine

De Philips Saeco koffiemachines beschikken over keramische molens om de bonen te malen, waardoor de smaak van verbrande bonen tot het verleden behoort. Dankzij het innovatieve AquaClean waterfilter zet je tot 5000 kopjes zonder te ontkalken. De meeste Philips Saeco koffiemachines hebben een warmhoudplaat. Ook komt een Saeco koffiemachine meestal met een pompdruk van 15 bar. Met het merendeel van de Saeco koffiemachines zet je 2 koppen koffie tegelijkertijd. Vaak past er meer dan 200 gram koffiebonen in het reservoir van een Saeco.

Aanbod bekijken
Philips Saeco

Italiaanse koffie kwaliteit

Bij Koffiediscounter.nl vind je Philips Saeco koffiemachines voor de scherpste prijzen van Nederland. Bekijk snel ons assortiment en bestel jouw Saeco koffiemachine makkelijk online. Al een Saeco koffiemachine gekocht? Lees dan hoe je je Saeco koffiemachine kunt onderhouden zodat je zo lang mogelijk geniet van de allerlekkerste koffie.

Bekijk het onderhoud
Philips Saeco

Philips espressomachine of Saeco espressomachine?

Als je op zoek bent naar een Philips Saeco volautomaat, kan de naam nog wel eens verwarrend werken. Zoals hierboven beschreven staat heeft Saeco, de producten van Saeco koffiemachines, in 1985 de Saeco espressomachines uitgevonden. Met dit koffiezetapparaat werd koffie zetten thuis ineens wel heel gemakkelijk. Door de overname van Philips in 2009 kun je deze machines nu vinden onder het merk Philips Saeco. Wanneer je denkt aan een Philips koffiezetapparaat hoef je dus niet te dubben of je voor een Philips espressomachine of een Saeco espressomachine gaat. Zowel het Philips koffiezetapparaat als de Saeco koffiemachines vallen onder hetzelfde merk met een lange geschiedenis en 30 jaar aan innovatie. Shop online of kom langs in onze winkel in Naarden om de Philips Saeco koffiemachine te vinden die perfect bij jouw wensen past.

Back to top
  Loading...