Saeco Incanto Deluxe HD8921

Saeco Incanto Deluxe HD8921
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Een goed alternatief

Saeco Incanto Deluxe HD8921/01: Luxe koffiemachine met cappuccinofunctie

Deze mooie volautomatische espressomachine heeft alles in zijn mars om jou een tevreden koffiedrinker te maken. De Incanto Deluxe HD8921/01 heeft een geïntegreerde melkbeker die de melk maar liefst twee keer opschuimt wat resulteert in het beste schuim uit een volautomaat ooit! De verstelbare tuit maakt het mogelijk om moeiteloos ook latte macchiato glazen onder de uitloop te plaatsen. Met de handige geheugenfunctie in de Saeco Incanto Deluxe HD8921/01 wordt koffiezetten echt een eitje. Je stelt eenmalig al jouw wensen in en daarna kun je met één druk op de knop jouw favoriete koffie bereiden. Dat bespaart een hoop tijd! Het reinigen van de Incanto Deluxe HD8921/01 is net zo eenvoudig als het zetten van koffie. De zetgroep is volledig afneembaar voor snelle reinigen en dankzij de AquaClean-filters hoef je minder te ontkalken!

In de video ziet u de Saeco Incanto HD8917/01. Het enige verschil tussen deze twee koffiemachines is het uiterlijk van de melkkaraf.

 • Volautomatische espressomachine
 • Pompdruk: 15 bar
 • Vermogen: 1850 Watt
 • Capaciteit bonenreservoir: 250 gr
 • Capaciteit waterreservoir: 1,8 L
 • 100% keramische maalmolens
 • Kopjes per zetbeurt: 1 of 2
 • Volledig afneembare zetgroep
 • Maalstanden: 5
 • Aanstal standen koffiesterkte: 5
 • Automatisch cappuccinosysteem
 
 • Bonen én gemalen koffie
 • Verstelbare tuit
 • Pre-brewing
 • Compatibel met AquaClean-filter
 • Ontkalkings- en reinigingsprogramma
 • Automatische spoelcyclus
 • Automatische uitschakeling
 • Gewicht: 10,6 kg
 • Afmetingen (B x H x D):22,1 x 34,0 x 43,0cm
 • Uitleg van Saeco termen

Saeco Incanto Deluxe HD8921/01  

Geavanceerde technologie

Met 100% mechanische schijven garandeert de Incanto Deluxe HD8921/01 jou jarenlang perfecte koffiemomenten. Door de keramische schijven wordt de ideale korrel gecreëerd waardoor het water continu blijft stromen en de pure essentie aan de bonen onttrekt. Dankzij de snel opwarmende boiler hoef je nooit meer lang te wachten tot je koffie kunt zetten. De licht aluminium en roestvrij stalen materialen warmen snel op en bereiken ook snel hoge temperaturen. Precies wat je iedere ochtend wilt!

Cappuccino en latte macchiato

De geïntegreerde melkbeker in de Incanto Deluxe HD8921/01 schuimt de melk maar liefst twee keer op en verwijdert luchtbelletjes en andere verontreinigingen. Het resultaat; een onweerstaanbare, romige schuimconsistentie! En dat met één druk op de knop. De melk krijgt de perfecte temperatuur, spat niet en is na gebruik is de melkbeker super simpel en snel te reinigen.

  Saeco Incanto Deluxe HD8921/01

Saeco Incanto Deluxe HD8921/01  
Bepaal zelf de ideale instellingen

De Incanto Deluxe HD8921/01 wilt jouw specifieke koffiewensen graag laten uitkomen. Je kunt maar liefst vijf verschillende instellingen wijzigen! En zo moeilijk is dat niet, de machine helpt je hier bij. En dankzij de geheugenfunctie hoef je dit slechts één keer te doen en daarna kun je keer op keer genieten van jouw lievelingskoffie!

Reinigen

Schoonmaken van een volautomaat is niet meer zo moeilijk als vroeger. Ook het olievrij houden van de zetgroep is super eenvoudig, de zetgroep van de Incanto Deluxe HD8921/01 is namelijk compleet afneembaar. Deze spoel je een keer per week af onder een lauwe kraan, daarna kun je weer optimaal genieten van heerlijke koffie! Ontkalken is niet zo vaak nodig wanneer je het AquaClean-filter gebruikt.

  Saeco Incanto Deluxe HD8921/01
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Saeco Incanto Deluxe HD8921
Merk Saeco
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 1,8 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep
kleur RVS
Hoogte 34
Breedte 22
Diepte 43
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte Macchiato, Lungo, Melkschuim
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur
Serie Incanto
Bekijk volledige specificaties
“Saeco HD8921”
Beoordeling door Patrick van Leeuwen (geplaatst op 17-12-2017)
Prima apparaat met diverse mogelijkheden, alleen de koffie is net echt heet. koffie moet je direct drinken na het maken anders is het lauw.
“Saeco Incanto de Luxe”
Beoordeling door Fred (geplaatst op 30-11-2017)
Geweldige machine ,is gemakkelijk te bedienen dmv de toetsen. We waren op zoek naar een machine met ingebouwde melkopschuimer en niet zo heel groot dus deze gekocht en voldoet prima! Geeft lekkere cappuccino en latte machiato, maar ook een lekkere espresso en is makkelijk schoon te maken. Zeer tevreden!
“Koffiemachine Saeco HD8921/01”
Beoordeling door Eef (geplaatst op 29-11-2017)
Nu een maand in mijn bezit. Zet lekkere koffie. Het zetten van cappuccino en latte is super lekker en bijzonder eenvoudig. Jammer van de harde klik die je steeds hoort na het doorspoelen.
Back to top
  Loading...