Saeco Incanto HD8916

Saeco Incanto HD8916
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Een goed alternatief

Saeco Incanto HD8916: volautomatische espressomachine

De Saeco Incanto HD8916 is een volautomatische espressomachine die jou met een paar kleine handelingen laat genieten van jouw favoriete koffiedranken. De HD8916 beschikt over 6 voorgeprogrammeerde dranken die jij met één druk op de knop bereid. De instelbaar keramische maalschijven zorgen voor 5 verschillende maalstanden zodat jij zelf kunt bepalen hoe sterk jij jouw koffie wil. Ook ideaal voor liefhebbers van koffiespecialiteiten met melkschuim, in een handomdraai heb jij de perfecte cappuccino of latte macchiato.

  • Volautomatische koffiemachine
  • 6 koffiespecialiteiten
  • 5 maalinstellingen
  • 5 koffiesterkte-instellingen

 6 voorgeprogrammeerde dranken

De Saeco Incanto HD8916 beschikt over 6 dranken die je kunt bereiden met slechts één druk op de knop. Espresso, espresso lungo, cappuccino, latte macchiato, heet water en melkschuim heb jij nu binnen een mum van tijd voor je neus staan.
Heerlijk melkschuim

Voor de liefhebber van koffiedranken met melkschuim is de Incanto HD8916 een ware aanwinst. Giet melk in de melkbeker, sluit deze aan op je machine en druk op de knop. Het Latte Perfetto systeem zorgt ervoor dat de melk twee keer opgeschuimd wordt voor een heerlijk microschuim.

Eenvoudige reiniging

De HD 8916 beschikt over een automatisch reinigingstechnologie voor het melksysteem. Deze technologie zorgt voor een grondige reiniging zodat er geen melkrestjes blijven zitten in de slangetjes en zo ben jij verzekerd van een heerlijke cappuccino met verse melk. Dit systeem spoelt na elke melkbereiding.
Gebruiksgemak.

Met de Saeco HD8916 heb je een espressoapparaat in huis die jou optimaal laat genieten van een heerlijk kopje koffie met zo min mogelijk moeite. Het AquaClean filter zorgt voor een grondige ontkalking van het water en je hoeft jouw apparaat pas te reinigen na ongeveer 5000 kopjes koffie. De bediening is eenvoudig en daarnaast staat de HD8916 prachtig op jouw aanrecht.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Saeco Incanto HD8916
Merk Saeco
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 1,8 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep
kleur Zwart
Hoogte 34
Breedte 22
Diepte 43
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte Macchiato
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur
Serie Incanto
Bekijk volledige specificaties
“opruimkelder”
Beoordeling door ben (geplaatst op 17-04-2018)
Pracht apparaat,gekocht via de opruimkelder. goed afgeleverd en helemaal compleet.werkt prima en een stuk goedkoper, eerste koffiemachine om te proberen en daar was deze aanbieding goed voor. totaal geen spijt . geleverd en bezorgd zoals afgesproken. top.
“Saeco ”
Beoordeling door Ive (geplaatst op 09-02-2018)
Super toestel Eindelijk lekkere koffie Gemakkelijk in onderhoud Zeker aan te raden
“Saeco Incanto HD8916”
Beoordeling door Jan Lauwers (geplaatst op 08-02-2018)
toestel correct geleverd. Nu enkele dagen in gebruik en tevreden over de kwaliteit. Het automatische opschuimen van de melk (ipv het onhandig opschuimpijpje) maakt het zetten van een lekkere latte macchiato knderspel. Ook een pluspunt is de compacte oppervlakte die het toestel inneemt op je keuken aanrecht. De vervangbare waterfilter is een sterke bijkomende troef. Als de levensduur van dit toestel goed zit, dan ben ik super tevreden !
Back to top
  Loading...