Saeco PicoBaristo SM5473

Kies je kleur

Normale prijs: 849,-

Special Price 599,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Saeco PicoBaristo SM5473: Heerlijke koffie voor iedereen!

Zorg elke dag weer voor jouw favoriete drankje met deze Saeco PicoBaristo SM5473. Deze volautomatische espressomachine heeft heel veel variatie en met de geavanceerde display is hij supermakkelijk te bedienen. Van espresso tot latte macchiato, er is een groot aantal opties om aan al jouw koffiewensen te voldoen. Je zet jouw favoriete koffie met één druk op de knop. Met de Saeco PicoBaristo SM5473 kan je tien verschillende koffie dranken maken en door de tien verschillende molen standen en vijf verschillende aroma standen kan je deze optimaal personaliseren en opslaan.

Specificaties

  • Capaciteit bonenreservoir: 250 gr
  • Capaciteit waterreservoir: 1,8 L
  • Automatisch cappuccinosysteem
  • AquaClean-filter

Koffie op maat en 100% keramische molens

Je kunt de Saeco PicoBaristo SM5473 volledig afstemmen op jouw smaak. De bonen zijn in maar liefst 10 standen te malen en zelfs voor de sterkte van je koffie heb je een vijftal keuzes. Zo heb je altijd een kopje koffie op maat. Daarnaast werkt deze volautomaat met 100% keramische molens, waardoor je jarenlang gegarandeerd wordt van de heerlijkste koffie. Door het keramische materiaal wordt de ideale korrel gecreëerd en zal de koffie nooit een verbrande smaak meer hebben.

Aqua Clean schoonmaak

De Aqua Clean-filter zorgt ervoor dat kalk geen kans krijgt en ontkalken 5.000 kopjes lang niet nodig is*. Het filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een ‘click & go’-systeem, en is uitgerust met een innovatieve ionenwisselaar en een geavanceerde micro poreuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt. Er zit standaard 1 Aqua Clean-filter in de doos meegeleverd.

Uitgaande van kopjes met een inhoud van 100 ml en 8 filtervervangingen

5 aromasterktes en 10 maalstanden

Met deze volautomatische machine krijg je een ruim aanbod met heel veel heerlijke keuzes. Er zijn genoeg opties om je koffie drank aan je smaak aan te passen. U kunt heel gemakkelijk de hoeveelheid, sterkte en temperatuur per koffie drank instellen hoe jij het graag drinkt en dat opslaan. Zo kun je eindeloos blijven experimenteren en heerlijke koffie dranken maken.

Geavanceerde display

Het geavanceerde schermpje toont je alle relevante informatie voor het eenvoudig bedienen van uw machine met optimale prestatie. De combinatie van de pictogrammen en de tekst begeleid je door alle mogelijke functies en instellingen. De machine beschikt over twaalf LED-verlichte knoppen waarmee je met een druk op de knop jouw favoriete drankje kan kiezen.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Saeco PicoBaristo SM5473
Merk Saeco
Cashback 50,-
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 1,8 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep
kleur RVS
Hoogte 34
Breedte 22
Diepte 43
Koffiespecialiteiten Americano, Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Koffie, Latte Macchiato, Melkschuim
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur
Serie PicoBaristo
Bekijk volledige specificaties
“koffiemachine”
Beoordeling door jan menten (geplaatst op 28-06-2018)
ben zeer tevreden over het kwaliteit van de koffie en het apparaat dit apparaat is makkelijk te bedienen en fijn in gebruik
“Koffie op maat door de vele èn gemakkelijke opties”
Beoordeling door Tess21 (geplaatst op 09-06-2018)
Dit espresso-apparaat heeft ongekende mogelijkheden. Niet alleen kun je door snelkeuzetoetsen espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato en café au lait maken, maar heb je via een eenvoudig menu nog toegang tot ristretto, dubbele espresso, americano, espresso macchiato, opgeschuimde melk en heet water. De maling van de koffiebonen is instelbaar in 10 gradaties. Daarnaast kun je de koffie per kop nog een boost geven via een aromaknop of juist wat minder pittig maken. Volume is per drank te regelen en vast te leggen via de memoryfunctie en zelfs de temperatuur is aan te passen. Als dat geen koffie op maat is! Door al die instellingen kan het niet anders dan dat hiermee het perfecte kopje koffie naar ieders smaak gezet kan worden. En dat is dan ook zo! Met de juiste bonen krijg je een heerlijk kopje koffie (of variatie hierop) op de juiste temperatuur. Ik ben erg tevreden over de melkopschuimer. Enkel door de melkkan te plaatsen, de melkuitloop uit te schuiven en een koffie met melkschuim te kiezen, krijg je een mooie luchtige laag. Totaal geen moeite! De machine zelf is compact, heeft een mooi design en een degelijke uitstraling. Fijn is dat de melkkan direct op het apparaat geplaatst kan worden in plaats van ernaast. Zo vormt het bij gebruik hiervan één mooi geheel. Na een kleine doorspoeling (door één druk op een knop) kan de kan met de resterende melk de koelkast in. Ook handig! De bediening is super makkelijk. Alles via snelkeuzetoetsen of een menu. In het display staat telkens duidelijk aangegeven welke handeling van je verwacht wordt. In eerste instantie dacht ik dat ik geen hoge glazen kon gebruiken, maar al snel bleek dat de vrije koffieuitloop afneembaar is, waardoor er glazen tot een hoogte van 16,5 cm onder de koffieuitloop passen. In het display is af te lezen wanneer bijvoorbeeld water bijgevuld moet of de koffiediklade geleegd moet worden. Een beetje jammer is dat zo’n indicatie voor het bijvullen van water en koffiebonen niet altijd verschijnt als de hoeveelheid in de machine niet meer helemaal toereikend is voor een volle kop koffie. Zelf toch een beetje in de gaten houden dus. De reiniging van het apparaat is vrij eenvoudig. Na een keer de instructies te hebben gevolgd, weet je het wel. Ik heb meteen het bijgevoegde aquacleanfilter in gebruik genomen. Dit wordt geplaatst in het waterreservoir. Via een indicator in het display wordt een restpercentage van de werkzaamheid van dit filter aangegeven. Nadat er 8 filters zijn gebruikt, hoeft het apparaat pas ontkalkt te worden. Dat duurt dus nog héél lang.
“Koffie op maat door de vele èn gemakkelijke opties”
Beoordeling door Tess21 (geplaatst op 05-06-2018)
Koffie op maat! Dit espresso-apparaat heeft ongekende mogelijkheden. Niet alleen kun je door snelkeuzetoetsen espresso, koffie, cappuccino, latte macchiato en café au lait maken, maar heb je via een eenvoudig menu nog toegang tot ristretto, dubbele espresso, americano, espresso macchiato, opgeschuimde melk en heet water. De maling van de koffiebonen is instelbaar in 10 gradaties. Daarnaast kun je de koffie per kop nog een boost geven via een aromaknop of juist wat minder pittig maken. Volume is per drank te regelen en vast te leggen via de memoryfunctie en zelfs de temperatuur is aan te passen. Als dat geen koffie op maat is! Door al die instellingen kan het niet anders dan dat hiermee het perfecte kopje koffie naar ieders smaak gezet kan worden. En dat is dan ook zo! Met de juiste bonen krijg je een heerlijk kopje koffie (of variatie hierop) op de juiste temperatuur. Ik ben erg tevreden over de melkopschuimer. Enkel door de melkkan te plaatsen, de melkuitloop uit te schuiven en een koffie met melkschuim te kiezen, krijg je een mooie luchtige laag. Totaal geen moeite! De machine zelf is compact, heeft een mooi design en een degelijke uitstraling. Fijn is dat de melkkan direct op het apparaat geplaatst kan worden in plaats van ernaast. Zo vormt het bij gebruik hiervan één mooi geheel. Na een kleine doorspoeling (door één druk op een knop) kan de kan met de resterende melk de koelkast in. Ook handig! De bediening is super makkelijk. Alles via snelkeuzetoetsen of een menu. In het display staat telkens duidelijk aangegeven welke handeling van je verwacht wordt. In eerste instantie dacht ik dat ik geen hoge glazen kon gebruiken, maar al snel bleek dat de vrije koffieuitloop afneembaar is, waardoor er glazen tot een hoogte van 16,5 cm onder de koffieuitloop passen. In het display is af te lezen wanneer bijvoorbeeld water bijgevuld moet of de koffiediklade geleegd moet worden. Een beetje jammer is dat zo’n indicatie voor het bijvullen van water en koffiebonen niet altijd verschijnt als de hoeveelheid in de machine niet meer helemaal toereikend is voor een volle kop koffie. Zelf toch een beetje in de gaten houden dus. De reiniging van het apparaat is vrij eenvoudig. Na een keer de instructies te hebben gevolgd, weet je het wel. Ik heb meteen het bijgevoegde aquacleanfilter in gebruik genomen. Dit wordt geplaatst in het waterreservoir. Via een indicator in het display wordt een restpercentage van de werkzaamheid van dit filter aangegeven. Nadat er 8 filters zijn gebruikt, hoeft het apparaat pas ontkalkt te worden. Dat duurt dus nog héél lang.
Accessoires
Back to top
  Loading...