Severin SM9685

Normale prijs: 99,95

Special Price 85,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Severin SM9685 Melkopschuimer: maak de lekkerste variaties met behulp van heerlijk melkschuim

De Severin SM9685 is een melkopschuimer waarmee je de lekkerste koffiedranken maakt. Naast dat je melk kun opschuimen, kun je ook melk opwarmen in 4 verschillende temperatuurstanden: 45-55-60-65 graden. En dankzij de LED controle lampjes voor de gekozen temperatuur weet je altijd dat je goed zit! Overigens kan de Severin SM9685 koud én warm opschuimen. De Severin SM9685 bestaat uit een afneembare RVS melkopschuimer en de opzetstukjes met magneet zijn verwisselbaar. Daarnaast is de Severin SM9685 geruisarm en heeft hij een oververhittingbeveiliging. Wil je genieten van heerlijk melkschuim? Met de Severin SM9685 schuim je melk op binnen een handomdraai. Binnen no time heb jij dus je favo koffiedrankje. De Severin SM9685 kan melk opschuimen maar ook opwarmen! Wat ook handig is, is dat de Severin SM9685 gewoon mee kan in de afwasmachine. Verder heeft hij een verlichte aan/uit schakelaar en een automatische uitschakeling.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Severin SM9685
Merk Severin
Inhoud 350 ml
Koud opschuimen Ja
Geschik voor Koud & Warm opschuimen
Elektrisch opschuimen Ja
Verwarmen Ja
kleur Wit
Bekijk volledige specificaties
“melkopschuimer”
Beoordeling door M. Berg (geplaatst op 08-03-2018)
Duur is beter? In dit geval wel. Maanden een melkopschuimer gebruikt van ca €25,00. Lastig schoon te maken, steeds meer last van melkafzetting op dezelfde plek. Naar aanleiding reviews deze gekocht en inderdaad: hij is geweldig! Er kunnen zeker 4 koppen melk tegelijk in om op te schuimen, goed schuim, temperatuur is regelbaar, hij kan makkelijk worden schoongemaakt en kan ook de afwas machine in. Kortom: we zijn er heel tevreden over en zeker geen spijt van de aankoop.
“serveren melkopschuimer”
Beoordeling door yvonne (geplaatst op 07-06-2017)
Het is een geweldige melkopschuimer ik ben er zeer tevreden over heb eerst die van nespresso gehad maar die ging op den duur aanbranden en op aanraden van mijn dochter die heeft deze al heb ik hem gekocht.
“Melk opschuimer”
Beoordeling door Mevr. P. Groen (geplaatst op 04-01-2017)
Sorry maar ik heb de melk opschuimer retour moeten sturen want hij was dus niet voor mezelf maar voor een kennis van mij maar die had er op dat moment even geen intresse in want die had 2 dagen voor dat ze de melk opschuimer kreeg aan geboden een zoontje van 11 jaar verloren dus die was in diepe rouw van daar dat ik het produkt helaas moest terug sturen ik hoop op uw begrip.Afz.P. Groen.
Back to top
  Loading...