Siemens

Verander je koffiemoment in het beste moment van de dag. Met een Siemens EQ espresso volautomaat haal jij een espressomachine in huis die is ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar het buitengewone. Dankzij nauwkeurige aromatechnologie wordt voor maximale smaak gezorgd. Elke keer weer. En de moderne bediening valt op door maximaal comfort en een indrukwekkend elegant, aantrekkelijk design. Siemens heeft verschillende modellen in de EQ serie, van instap tot volledig geïntegreerde espresso volautomaat.

Klik hier om meer te weten te komen over de termen van Siemens

EQ espresso volautomaten

Slechts één keer aanraken en je krijgt de koffiespecialiteit van je keuze: met de oneTouch functie worden alle dranken moeiteloos bereid en afgemaakt met heerlijk, romig melkschuim. Alsof ze zijn gemaakt door een professionele barista.

Aanbod bekijken

ceramDrive

Met alle apparaten in de EQ serie maak je eenvoudig de koffiespecialiteit die bij jou past.

Maximale smaak

Altijd versgemalen koffieperfectie: ceramDrive is een extreem hoogwaardig maalwerk dat is gemaakt van slijtvrij keramiek. Door het unieke design van de keramische maalschijven wordt de koffie altijd gemalen in verschillende korrelgrootten. Dit garandeert maximale aroma-extractie uit elke boon. Kies bovendien de maalgraad die bij je persoonlijke smaak past.

Aanbod bekijken

sensoFlow systeem

De ideale bereidingstemperatuur voor een perfecte espresso ligt tussen 90 en 95°C.

Intelligent verwarmingssysteem

EQ espresso volautomaten met het unieke sensoFlow systeem zijn de enige apparaten die het water tot de juiste temperatuur verhitten en het gedurende het hele brouwproces op die temperatuur houden. Voortreffelijke technologie garandeert een voortreffelijke espresso.

Aanbod bekijken

Koffiemachine Siemens

Met een Siemens koffiezetapparaat haal jij de lekkerste koffie in huis. Zo zet je met gemak een cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd, maar ook een heerlijke espresso. En dat allemaal perfect afgestemd op jouw wensen! Op de koffiemachine Siemens hoef je maar één keer aan te geven hoe jij jouw koffie het liefste drinkt en alle andere keren zet je, met een druk op de knop, jouw perfecte koffie.

Siemens EQ.9

De EQ.9 is het stilste Siemens koffiezetapparaat tot nu toe. Alles is op de Siemens EQ.9 in te stellen. De grootte van jouw koffie, de hoeveelheid melk, noem maar op. Ook maakt de Siemens EQ.9 zichzelf om meerdere manieren schoon dankzij de nieuwe functies: AutoMilkClean, Calc'n'Clean en het volautomatische programma voor ontkalken en reinigen.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...