Siemens EQ.9 s400 TI924301RW

Normale prijs: 1.699,-

Special Price 1.649,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Siemens EQ9 s400 TI924301RW

Deze prachtige, super stille koffiemachine heeft de mogelijkheid om de sterkte, hoeveelheid en temperatuur van jouw kop koffie aan te passen. Jouw recepten sla je op, zodat je deze de volgende keer weer zet. Je kiest uit 7 verschillende koffiespecialiteiten en van elke soort zet je er 2 tegelijk. Zo hoeft jouw bezoek nooit lang te wachten. Ook krijg je bij deze EQ9 s400 tijdig een melding wanneer je het water- en bonenreservoir moet bijvullen. Na het zetten van melkspecialiteiten spoelt de machine het melksysteem automatisch schoon, zodat jij hier minder omkijken naar hebt. Het melkreservoir, de lekbak en koffiedikbak zijn vaatwasmachinebestendig.

Specificaties

  • Capaciteit bonenreservoir: 290 gr
  • Capaciteit waterreservoir: 2,3 L
  • Stilste volautomaat van Siemens
  • 6 profielen 

Koffiespecialiteiten

Geniet met de Siemens EQ.9 s400 TI924301RW van jouw favoriete koffie. Met deze koffiemachine heb je keuze uit 10 koffiespecialiteiten. Zet een heerlijke ristretto, espresso, espresso doppio, espresso macchiato, café crème, cappuccino, latte macchiato en koffie verkeerd met één druk op de knop. Wat deze machine bijzonder maakt is de aromaDouble Shot functie, de koffie wordt extra sterk door een dubbele maal- en zetproces en dat in een kop!

Gebruikersprofielen

De Siemens EQ.9 s400 TI924301RW zet koffie waarvan je nog niet eens wist dat het je favoriet was. De machine geeft je namelijk de kans om de sterkte, de hoeveelheid van het water én de temperatuur te bepalen. Zodat jij koffie zet die precies op jou is afgestemd. Deze ultieme koffie-instellingen hoef je vervolgens niet zelf te onthouden. Met het Individual Coffee System kan je 6 verschillende koffieprofielen opslaan.

Display

Dankzij de One-touch-functie heb je via het interactieve TFT-kleurendisplay binnen 1 druk op de knop jouw gewenste kopje koffie. Door de draaiknop van de EQ9 s400 selecteer je jouw favoriete koffie en kan meteen worden opgeslagen. De oneTouch DoubleCup-functie maakt het mogelijk om zelfs 2 koffie- of melkspecialiteiten tegelijk te bereiden met 1 druk op de knop.

Waterreservoir
De EQ9 machines zijn allemaal voorzien van een 2,3 liter waterreservoir. Dit is groter dan gemiddeld en kan jij lekker koffie door blijven zetten zodat hoeft jouw bezoek nooit lang te wachten.Onderhoud

Calc’n’Clean slaat twee vliegen in één klap, dit serviceprogramma reinigt en ontkalkt het apparaat in een mum van tijd. Daarnaast raden wij aan  een keer per week de zetgroep (achter het waterreservoir) goed te reinigen onder lauwwarm water. Zo wordt de levensduur van de volautomaat verlengt en geniet je nog langer van uitzonderlijk lekkere koffiespecialiteiten. 

AutoMilkClean zorgt na ieder kopje koffie voor de reiniging van de melkleidingen en reinigt ook iedere dag het melkreservoir. Er blijven geen restjes melk achter, waardoor jij iedere dag van de beste kwaliteit geniet.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ.9 s400 TI924301RW
Merk Siemens
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Senso Flow
Inhoud Waterreservoir 2,3 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Pompdruk 19 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Gebruikersprofielen, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep
kleur Zilver/Zwart
Gebruikersprofielen 6 profielen
Hoogte 39
Breedte 30
Diepte 47
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Koffie, Koffie verkeerd, Latte Macchiato
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur, Persoonlijk profiel
Serie EQ9
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...