Siemens EQ.9 s500 TI955209RW

Normale prijs: 1.899,-

Special Price 1.849,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews


Siemens EQ9 s500 TI955209RW

Deze prachtige, super stille koffiemachine heeft de mogelijkheid om de sterkte, hoeveelheid en temperatuur van jouw kop koffie aan te passen. Jouw recepten sla je op, zo zet je de volgende keer weer jouw favoriete kop koffie. Je kiest uit 10 verschillende koffiespecialiteiten, waaronder een espresso macchiato, doppio en een flat white. Van elke soort zet je er 2 tegelijk. Zo hoeft jouw bezoek nooit lang te wachten. Ook krijg je bij deze EQ9 s500 tijdig een melding wanneer je het water- en bonenreservoir moet bijvullen. Na het zetten van melkspecialiteiten spoelt de machine het melksysteem automatisch schoon, zodat jij hier minder omkijken naar hebt. Het melkreservoir, de lekbak en koffiedikbak zijn vaatwasmachinebestendig.

Specificaties

  • Capaciteit bonenreservoir: 290 gr
  • Capaciteit waterreservoir: 2,3 L
  • BaristaMode
  • 10 profielen 

BaristaMode

De Siemens EQ.9 TI955209RW zet koffie waarvan je nog niet eens wist dat het je favoriet was. De machine geeft je met de BaristaMode namelijk de kans om de sterkte, de verhouding met melk, de hoeveelheid van het water én de temperatuur te bepalen. Zodat jij koffie zet die precies op jou is afgestemd. Deze ultieme koffie-instellingen hoef je vervolgens niet zelf te onthouden. Met het Individual Coffee System kan je 10 verschillende koffieprofielen opslaan.

Koffiespecialiteiten

Geniet met de Siemens EQ.9 s500 TI955209RWvan jouw favoriete koffie. Met deze koffiemachine heb je keuze uit 10 koffiespecialiteiten. Zet een heerlijke americano, espresso, espresso macchiato, café crème, cappuccino, latte macchiato en koffie verkeerd met één druk op de knop. Tevens zit er een koffiekanfunctie op. Hiermee zet je tot 6 koppen koffie in één keer met één druk op de knop. Daarnaast vind je in de app CoffeeWorld voor nóg meer variaties. Wat deze machine bijzonder maakt is de aromaDouble Shot functie, de koffie wordt extra sterk door een dubbele maal- en zetproces en dat in een kop! 

Display

Dankzij de One-touch-functie heb je via het interactieve TFT-kleurendisplay binnen 1 druk op de knop jouw gewenste kopje koffie. Door de draaiknop selecteer je jouw favoriete koffie en kan meteen worden opgeslagen. De oneTouch DoubleCup-functie maakt het mogelijk om zelfs 2 koffie- of melkspecialiteiten tegelijk te bereiden met 1 druk op de knop.

Waterreservoir
De EQ9 machines zijn allemaal voorzien van een 2,3 liter waterreservoir. Dit is groter dan gemiddeld en kan jij lekker koffie door blijven zetten zodat hoeft jouw bezoek nooit lang te wachten.

 

Onderhoud

Calc’n’Clean slaat twee vliegen in één klap, dit serviceprogramma reinigt en ontkalkt het apparaat in een mum van tijd. Daarnaast raden wij aan een keer per week de zetgroep (achter het waterreservoir) goed te reinigen onder lauwwarm water. Zo wordt de levensduur van de volautomaat verlengt en geniet je nog langer van uitzonderlijk lekkere koffiespecialiteiten.

AutoMilkClean zorgt na ieder kopje koffie voor de reiniging van de melkleidingen en reinigt ook iedere dag het melkreservoir. Er blijven geen restjes melk achter, waardoor jij iedere dag van de beste kwaliteit geniet.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ.9 s500 TI955209RW
Merk Siemens
Cashback 150,-
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Senso Flow
Inhoud Waterreservoir 2,3 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Pompdruk 19 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Gebruikersprofielen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep, Warmhoudplaat
kleur Zilver/Zwart
Gebruikersprofielen 10 profielen
Hoogte 39
Breedte 30
Diepte 47
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Koffie, Koffie verkeerd, Latte Macchiato, Ristretto
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur, Persoonlijk profiel
Serie EQ9 Plus
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...