Siemens EQ.9 s700 TI9573X9RW

2.599,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Siemens EQ9 s700 TI9573X9RW

Deze prachtige, super stille koffiemachine heeft de mogelijkheid om jouw smartphone te verbinden met jouw EQ9 door middel van de Home Connect app. Hiermee krijg jij controle en toegang tot jouw espresso volautomaat, ongeacht jouw locatie! Ook krijg je toegang tot 19 extra internationale recepten, je kan een coffeePlaylist maken én je kan kennis opdoen over koffie. Het dualBean System laat jou twee soorten koffiebonen in de TI9573X9RW plaatsen, beiden reservoirs met een eigen maalschijf zodat de smaken gescheiden blijven. Je kiest uit 10 verschillende koffiespecialiteiten en van elke soort zet je er 2 tegelijk. Zo hoeft jouw bezoek nooit lang te wachten. Na het zetten van melkspecialiteiten spoelt de machine het melksysteem automatisch schoon, zodat jij hier minder omkijken naar hebt. Het melkreservoir, de lekbak en koffiedikbak zijn vaatwasmachinebestendig.

Specificaties

  • Capaciteit bonenreservoir: 2 x 290 gr
  • Capaciteit waterreservoir: 2,3 L
  • BaristaMode
  • HomeConnect
  • 10 profielen 

BaristaMode

De Siemens EQ.9 TI9553X9RW zet koffie waarvan je nog niet eens wist dat het je favoriet was. De machine geeft je met de BaristaMode namelijk de kans om de sterkte, de verhouding met melk, de hoeveelheid van het water én de temperatuur te bepalen. Zodat jij koffie zet die precies op jou is afgestemd. Deze ultieme koffie-instellingen hoef je vervolgens niet zelf te onthouden. Met het Individual Coffee System kan je 10 verschillende koffieprofielen opslaan.

Home Connect

De app is nog veel uitgebreider geworden! Naast dat je gemakkelijk de BaristaMode kan bedienen in de app. Ondersteunt de app je ook in het onderhouden van je machine. Zo krijg je een melding zodra er onderhoud nodig is én begeleidt de app je hier bij. Via coffeeWorld vind je 19 extra internationale koffiespecialiteiten, van een Australische Flat White, een Wiener Melange tot een Colombiaanse Cortado. Ook is er een CoffeePlaylist, zo kan je meerdere drankjes tegelijk invoeren bijvoorbeeld bij bezoek. Vervolgens maakt de machine ze achtereenvolgend. Wil je liever meer kennis vergaren over koffie? Bij Koffie Kennis vind je alles over bonensoorten, oogst- en roostermethoden. Ook is er een digitale gebruiksaanwijzing in de app, zo heb je de gebruikersaanwijzing binnen handbereik als je even iets niet meer weet.

Koffiespecialiteiten

Geniet met de Siemens EQ9 s700 TI9573X9RW van jouw favoriete koffie. Met deze koffiemachine heb je keuze uit 10 koffiespecialiteiten. Zet een heerlijke ristretto, espresso, espresso macchiato, café crème, cappuccino, latte macchiato en koffie verkeerd met één druk op de knop. Tevens zit er een koffiekanfunctie op. Hiermee zet je tot 6 koppen koffie in één keer met één druk op de knop. Daarnaast vind je in de app CoffeeWorld voor nóg meer variaties. Wat deze machine bijzonder maakt is de aromaDouble Shot functie, de koffie wordt extra sterk door een dubbele maal- en zetproces en dat in een kop! 

DualBean

Met het dubbele bonenreservoir wissel je af tussen 2 verschillende boonsoorten. Zo kies je zelf in welke koffiesmaak je zin hebt, bijvoorbeeld een 100% decafé en een koffieboon met cafeïne. Het bijzondere is dat deze machine 2 aparte maalschijven heeft. Dit betekend dat de koffie nooit met elkaar kan mengen. Met een drukknop aan de bovenzijde bepaal jij welke koffieboon jij op dat moment wilt. Op deze manier kan je op elk moment van de dag genieten van de lekkerste koffie. Wil je een keer afwisselen? Gebruik dan het vakje voor gemalen koffie, voor een ware filterkoffie ervaring.

Waterreservoir
De EQ9 machines zijn allemaal voorzien van een 2,3 liter waterreservoir. Dit is groter dan gemiddeld en kan jij lekker koffie door blijven zetten zodat hoeft jouw bezoek nooit lang te wachten.

Display

Dankzij de One-touch-functie heb je via het interactieve TFT-kleurendisplay binnen 1 druk op de knop jouw gewenste kopje koffie. Door de draaiknop selecteer je jouw favoriete koffie en kan meteen worden opgeslagen. De oneTouch DoubleCup-functie maakt het mogelijk om zelfs 2 koffie- of melkspecialiteiten tegelijk te bereiden met 1 druk op de knop.

Onderhoud

Calc’n’Clean slaat twee vliegen in één klap, dit serviceprogramma reinigt en ontkalkt het apparaat in een mum van tijd. Daarnaast raden wij aan  een keer per week de zetgroep (achter het waterreservoir) goed te reinigen onder lauwwarm water. Zo wordt de levensduur van de volautomaat verlengt en geniet je nog langer van uitzonderlijk lekkere koffiespecialiteiten. 

AutoMilkClean zorgt na ieder kopje koffie voor de reiniging van de melkleidingen en reinigt ook iedere dag het melkreservoir. Er blijven geen restjes melk achter, waardoor jij iedere dag van de beste kwaliteit geniet.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ.9 s700 TI9573X9RW
Merk Siemens
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Senso Flow
Inhoud Waterreservoir 2,3 liter
Bonenreservoir > 400 gram
Pompdruk 19 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Bediening via App, Dubbele bonenreservoir, Gebruikersprofielen, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep, Warmhoudplaat
kleur Zwart/Zilver
Gebruikersprofielen 10 profielen
Hoogte 39
Breedte 31
Diepte 47
Koffiespecialiteiten Americano, Cappuccino, Espresso, Espresso Macchiato, Koffie, Koffie verkeerd, Latte Macchiato, Ristretto
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur, Persoonlijk profiel
Serie EQ9 Plus
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...