Siemens EQ.5 TE501201RW

Siemens EQ5 TE501201RW
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Een goed alternatief

Siemens TE501201RW: EQ.5 espressomachine met AromaPressure system

De Siemens TE501201RW is een EQ.5 volautomatische espressomachine met een pompdruk van 15 bar. Geniet van een heerlijke espresso die perfect is gezet dankzij het SensoFlow- en AromaPressure-systeem. Deze volautomaat werkt met koffiebonen én gemalen koffie zodat je bijvoorbeeld ook kan genieten van cafeïnevrije koffie. De machine is eenvoudig schoon te maken dankzij calc'nClean en singlePortion Cleaning. Je hoeft bijna niets zelf meer te doen! Naast een heerlijke espresso of gewone koffie geniet je nu ook van een cappuccino. Dit espresso-apparaat is namelijk ook voorzien van milkPerfect voor automatische schuimvorming in de kop!

Specificaties

  • Volautomatische espressomachine
  • Werkt met bonen en gemalen koffie
  • AromaPressure System
  • SinglePortion Cleaning

AromaPressure system

De TE501201RW is voorzien van het aromaPressure systeem. In combinatie met het sensoFlow systeem heb je gegarandeerd een maximale aroma opname door de ideale zettemperatuur en de optimale aandrukkracht voor de koffiemaling.

Heerlijke koffievariaties

Zoals we hiervoor ook al hadden besproken, is de TE 501201 RW ook voorzien van de sensoFlow doorstroomverwarming. Hierdoor geniet je van een maximale aroma met de ideale, constante zettemperatuur en je bereikt altijd de beste resultaten doordat het maalsysteem zich automatisch aanpast aan de boonsoort, maakt niet uit wat voor soort bonen je gebruikt! Daarnaast is er ook nog een aparte vulschacht voor gemalen koffie.

Calc'nClean

Deze Siemens EQ.5-machine beschikt over calc'nClean. Dit is een automatisch reiniging- en ontkalkingsprogramma. Super handig, want hierdoor ontkalkt het apparaat zichzelf. Daarnaast is de machine ook nog voorzien van een automatisch spoelprogramma bij het aan- en uitzetten en de lekbak en koffiecontainer kan je verwijderen en zijn vaatwasserbestendig.

CeramDrive

Het hoogwaardige en duurzame keramische maalwerk van de Siemens EQ.5 zorgt ervoor dat koffiebonen beter en stiller worden gemaald. Daarnaast is de zetgroep ook nog eens uitneembaar en dus gemakkelijk schoon te houden.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ.5 TE501201RW
Merk Siemens
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Stoompijpje
Melkbeker Nee
Verwarmingssysteem Senso Flow
Inhoud Waterreservoir 1,7 liter
Bonenreservoir 300 - 350 gram
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep
kleur Zilver
Hoogte 39
Breedte 28
Diepte 48
Koffiespecialiteiten Espresso, Koffie
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Temperatuur
Bekijk volledige specificaties
“SiemensEQ%501201”
Beoordeling door Elly Dijkhuizen (geplaatst op 11-06-2018)
We hebben best lang gezocht we wilde een goede prijs/kwaliteits verhouding. Als cijfer een 9 maar had eigenlijk ook wel een 10 kunnen zijn. Een fijne machine , mooi design en makkelijk in gebruik.
“Goed apparaat”
Beoordeling door Iris (geplaatst op 05-06-2018)
Prima koffiezetapparaat die erg goede latte macchiato's, espresso's en gewone koffie zet. Dit apparaat is gemakkelijk in te stellen op onder andere de hardheid van het water en is gemakkelijk in onderhoud. Het fijne van dit apparaat ten opzichte van andere apparaten is dat het stoompijpje net wat langer is, waardoor ook latte macchiato's in een hoger glas gemakkelijk gemaakt kunnen worden.
“Siemens eq5”
Beoordeling door Wika (geplaatst op 02-06-2018)
Goede uitleg gehad bij koffiediscounter. Was op zoek naar een goed en betaalbare koffiemachine. Uiteindelijk voor dit model gegaan daar de zetgroep er duidelijk beter uit zag dan andere machines in zijn prijsklasse. Stil en snel. Heerlijke koffie.
Back to top
  Loading...