Siemens EQ.6 Plus s300 TE653318RW

Normale prijs: 949,-

Special Price 749,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Siemens EQ6 Plus TE653318RW: Volautomatische espressomachine

Met zo weinig mogelijk moeite genieten van een heerlijke kop koffie, dat kan met de Siemens EQ6 Plus TE653318RW. Met een aanraking van jouw vingertop op het touchscreen maakt deze espressomachine jouw favoriete koffiespecialiteit. Ook kun je op de Siemens EQ6 Plus TE653318RW twee persoonlijke voorkeuren instellen en daardoor heb je nog sneller jouw koffiedrank tot jouw beschikking. Het reinigen van het apparaat is erg simpel. De EQ6 Plus TE653318RW spoelt zelf na elke zetbeurt het systeem en de zetgroep is volledig uitneembaar en dus is de TE653318RW ook in de moeilijkste hoekjes te reinigen. De watertemperatuur is in te stellen naar jouw smaak, en jij kunt steeds genieten van de perfecte koffiedrank. En ook decafeliefhebbers hebben optimaal genot van deze machine vanwege de aparte gemalen-koffieschacht.

Specificaties

  • Capaciteit bonenreservoir: 300 gram
  • Capaciteit waterreservoir: 1,7 liter
  • Favoriet instellingen: 2
  • Automatisch cappuccinosysteem
  • OneTouch functie

Favorieten

Op de TE653318RW kun je jouw twee favoriete koffiedranken instellen voor nog meer koffiezetgemak. Het maakt niet uit of je een espresso- of een latte macchiatodrinker bent, je kunt jouw persoonlijke instellingen opslaan en je kunt met één aanraking genieten van een heerlijke kop koffie.

OneTouch

De Siemens EQ6 Plus TE653318RW heeft een handige display met touchscreen. Hierdoor heb jij met slechts één aanraking binnen een mum van tijd jouw favoriete koffiedrank voor jouw neus staan.

AutoMilkClean

Voor een goede melkschuimlaag op jouw cappuccino heb je een schoon melksysteem nodig. Het AutoMilkClean systeem is een compleet automatisch reinigingsysteem dat het systeem na elke zetbeurt schoon spoelt. Zo heb je geen restjes melk in jouw latte macchiato.

SensoFlow

Het innovatieve sensoFlow systeem zorgt voor een ideale zettemperatuur voor jouw koffie. Als de temperatuur te laag is, krijg je een "slap" bakje koffie, bij een te hoge temperatuur wordt de koffiesmaak bitter. SensoFlow zorgt voor een constante temperatuur van 90-95°C. Hierdoor heb je altijd koffie met perfect aroma.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ.6 Plus s300 TE653318RW
Merk Siemens
Cashback 50,-
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkslang
Melkbeker Nee
Verwarmingssysteem Senso Flow
Inhoud Waterreservoir 1,7 liter
Bonenreservoir 300 - 350 gram
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Gebruikersprofielen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep
kleur Bruin
Gebruikersprofielen 2 profielen
Hoogte 39
Breedte 28
Diepte 47
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte Macchiato, Melkschuim
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur, Persoonlijk profiel
Serie EQ6 Plus
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...