Siemens EQ6 TE615209RW

EQ6-TE615209RW-1
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven
Een goed alternatief

Siemens EQ6 TE617203RW: Volautomatische koffiemachine

De EQ6 TE615209RW van Siemens is een volautomatische koffiemachine die dankzij de onetouch display een zeer eenvoudige bediening heeft. Met slechts één druk op de knop maak jij jouw favoriete koffiespecialiteit, en dankzij de oneTouch DoubleCup zet je zelfs twee kopjes tegelijk, ook cappuccino's. Elk kopje koffie is aan te passen naar jouw wensen dankzij de instelbare maalgraad, waterhoeveelheid en aromasterkte. Ook voor de liefhebbers van een goede sterke espresso is de Siemens EQ6 TE615209RW een aanwinst dankzij de aromaDouble shot functie, en dankzij de aparte vulschacht voor gemalen koffie kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een lekker kopje decafé.

Specificaties

  • oneTouch DoubleCup- functie
  • aromaDoule Shot
  • Intelligent Heater Inside
  • oneTouch DoubleCup
  • coffeeSelect Display

SensoFlow

De Siemens EQ6 TE615209RW garandeert optimaal aroma door een constante zettemperatuur. Als je koffie zet met te heet water kan de koffie bitter gaan smaken en met te lauw water komen de aroma's niet optimaal vrij. SensoFlow zorgt altijd voor de juiste temperatuur.

OneTouch DoubleCup Functie

Deze mooie functie laat jouw je koffie bereiden door simpelweg op een knop te drukken. Of het nou gaat om ristretto, espresso, latte macchiato of café crème gaat, je hebt maar één druk op de knop nodig. Dit kan zelfs met 2 kopjes tegelijk!

AromaDoubleshot

De Siemens EQ6 TE615209RW beschikt over de aromaDoubleshot-functie. Deze functie zorgt ervoor dat jouw espresso nog een stapje sterker is zonder een verbrande smaak. Door een dubbel maal- en zetproces komen de aroma's twee keer vrij en dit geeft een intense smaak aan jouw espresso.

Onderhoud

Deze Siemens koffiemachine onderhouden is een eitje! De zetgroep is volledig uitneembaar zodat je deze grondig kunt schoonmaken. Diverse reiniging- en spoelfuncties maken het schoonmaken zeer makkelijk en dankzij het geïntegreerde BRITA Intenza waterfilter wordt een langere levensduur van jouw machine en optimaal koffiegenot gegarandeerd.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ6 TE615209RW
Merk Siemens
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkslang
Melkbeker Nee
Inhoud Waterreservoir 1,7 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Geschikt voor Koffiebonen
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
kleur Zilver/Grijs
Hoogte 39
Breedte 28
Diepte 48
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...