Siemens EQ6 TE617203RW

Een goed alternatief

Siemens EQ6 TE617203RW: Volautomatische koffiemachine

De EQ6 TE615209RW van Siemens is een volautomatische koffiemachine die dankzij de onetouch display een zeer eenvoudige bediening heeft. Met slechts één druk op de knop maak jij jouw favoriete koffiespecialiteit, en dankzij de oneTouch DoubleCup zet je zelfs twee kopjes tegelijk, ook cappuccino's. Elk kopje koffie is aan te passen naar jouw wensen dankzij de instelbare maalgraad, waterhoeveelheid en aromasterkte. Ook voor de liefhebbers van een goede sterke espresso is de Siemens EQ6 TE615209RW een aanwinst dankzij de aromaDouble shot functie, en dankzij de aparte vulschacht voor gemalen koffie kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een lekker kopje decafé.

Specificaties

  • oneTouch DoubleCup- functie
  • aromaDoule Shot
  • Intelligent Heater Inside
  • oneTouch DoubleCup
  • coffeeSelect Display

SensoFlow

De Siemens EQ6 TE615209RW garandeert optimaal aroma door een constante zettemperatuur. Als je koffie zet met te heet water kan de koffie bitter gaan smaken en met te lauw water komen de aroma's niet optimaal vrij. SensoFlow zorgt altijd voor de juiste temperatuur.

OneTouch DoubleCup Functie

Deze mooie functie laat jouw je koffie bereiden door simpelweg op een knop te drukken. Of het nou gaat om ristretto, espresso, latte macchiato of café crème gaat, je hebt maar één druk op de knop nodig. Dit kan zelfs met 2 kopjes tegelijk!

AromaDoubleshot

De Siemens EQ6 TE617203RW beschikt over de aromaDoubleshot-functie. Deze functie zorgt ervoor dat jouw espresso nog een stapje sterker is zonder een verbrande smaak. Door een dubbel maal- en zetproces komen de aroma's twee keer vrij en dit geeft een intense smaak aan jouw espresso.

Onderhoud

Deze Siemens koffiemachine onderhouden is een eitje! De zetgroep is volledig uitneembaar zodat je deze grondig kunt schoonmaken. Diverse reiniging- en spoelfuncties maken het schoonmaken zeer makkelijk en dankzij het geïntegreerde BRITA Intenza waterfilter wordt een langere levensduur van jouw machine en optimaal koffiegenot gegarandeerd.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ6 TE617203RW
Merk Siemens
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkslang
Melkbeker Nee
Verwarmingssysteem Senso Flow
Inhoud Waterreservoir 1,6 liter
Bonenreservoir 300 - 350 gram
Pompdruk 19 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Heet water functie, Instelbare temperatuur, Touchscreen, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep
kleur RVS
Hoogte 39
Breedte 28
Diepte 48
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Doppio, Espresso, Espresso Macchiato, Flat White, Koffie, Koffie verkeerd, Latte Macchiato, Lungo, Melkschuim, Ristretto, Thee functie
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur
Serie EQ6 Plus
Beoordeeld met Best Getest
Bekijk volledige specificaties
“EQ6”
Beoordeling door Jeroentje (geplaatst op 12-11-2018)
Apparaat ziet er erg mooi uit, zet heerlijke koffie en geeft zelf aan wanneer er onderhoud oid nodig is. Ook de koffie met melk werkt gemakkelijk, melk direct uit het pak.
“Topper”
Beoordeling door Ruud VG (geplaatst op 12-11-2018)
Geen gedoe in de morgen .elke x een perfect kop
Ben er zeer tevreden over aanrader voor jong/oud !
Back to top
  Loading...