Siemens EQ.9 s500 TI905201RW

Kies je kleur

Normale prijs: 1.699,-

Special Price 1.249,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Siemens EQ.9 TI905201RW: Dé volautomatische koffiemachine van Siemens!

De Siemens EQ.9 serie is de stilste volautomatische koffiemachine van Siemens! Jouw koffie zo snel mogelijk en op je eigen manier in je koffiemok! De temperatuur van het water en de koffie is ook in te stellen op deze EQ9 TI905201RW. Wanneer hij bijgevuld moet worden, wordt dit zeer op tijd aangegeven. De TI905201 komt met het coffeeSensor System: het maalsysteem past zich automatisch aan de boonsoort aan. Je kan ristretto, espresso, espresso macchiato, café crème, cappuccino, latte macchiato en koffie verkeerd zetten met maar één druk op de knop! Deze EQ.9 TI905201 koffiemachine maakt zichzelf op meerdere manieren schoon dankzij de nieuwe functies: AutoMilkClean, Calc'n'Clean en het volautomatische programma voor ontkalken en reinigen.

Specificaties

  • Volautomatische espressomachine
  • BaristaMode
  • Persoonlijke profielen: 10
  • OneTouch DoubleCup functie

IndividualCoffee System

Voor maximaal tien personen is een persoonlijke instelling te maken. Hierdoor kun jij met één druk op de knop de voor jouw gespecialiseerde koffie zetten. Voor ieder gezinslid een aparte persoonlijke instelling! De EQ.9 TI905201 heeft daarnaast ook nog eens het coffeeSensor System die er voor zorgt dat de maalgraad zich aanpast aan de door jou gekozen koffiebonen. Hierdoor wordt de smaak nóg lekkerder!

De nieuwe baristaMode

Naast de hoeveelheid en sterkte van de koffie ook de temperatuur en intensiteit zelf bepalen? Dat kan nu met de nieuwe baristaMode-functie! Deze functie stelt jou in staat om volledig zelf de sterkte, hoeveelheid, temperatuur, melkpercentage én intensiteit te bepalen!

Optimaal melkschuim

De extra fijne, perfecte melkschuim van het creamCenter op de EQ9 is zo lekker dat je niks anders meer wil. Met één druk op de knop krijg jij de beste melkspecialiteiten die er bestaan!

OneTouch DoubleCup Functie

Deze mooie functie van de EQ.9 serie laat jouw je koffie bereiden door simpelweg op een knop te drukken. Of het nou gaat om ristretto, espresso, latte macchiato of café crème gaat, je hebt maar één druk op de knop nodig. Dit kan zelfs met 2 kopjes tegelijk!

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ.9 s500 TI905201RW
Merk Siemens
Cashback 50,-
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Senso Flow
Inhoud Waterreservoir 2,3 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Pompdruk 19 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Gebruikersprofielen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep, Warmhoudplaat
kleur RVS
Gebruikersprofielen 10 profielen
Hoogte 38
Breedte 32
Diepte 47
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Koffie, Latte Macchiato, Melkschuim
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur, Persoonlijk profiel
Serie EQ9
Beoordeeld met Best Reviewed
Bekijk volledige specificaties
“EQ9”
Beoordeling door Marja (geplaatst op 17-06-2018)
Ik ben minder blij. Het apparaat heeft veel onderhoud nodig. Om de 5/6 koppen koffie vraagt het apparaat iets: water, trays, zijgroepen,reinigen, ontkalken etc.... Koffie is redelijk maar minder goed dan uit ons vorig koffieapparaat.
“TI905201RW”
Beoordeling door Francis (geplaatst op 31-03-2018)
Wij zijn super blij met onze nieuwe Siemens koffiemachine Vergeleken met onze vorige siemens(10 jaar)bijna geluidloos. Je zet heerlijke koffie en kunt hem eenvoudig instellen naar eigen smaak en hoeveelheid.
“Koffie machine”
Beoordeling door Peter Toonen (geplaatst op 06-03-2018)
De Siemens EQ9 Ti905201RW is voor ons een top machine maakt heerlijke koffie,capacino etc,engoed afgehandelt door Koffie Discounter,alles volgens afspraak, Gr Peter Toonen
Back to top
  Loading...