Siemens EQ.9 s700 TI907201RW

Normale prijs: 2.299,-

Special Price 1.447,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews


Siemens EQ9 TI907201RW: De beste koffiemachine van Siemens

De Siemens EQ.9 TI907201RW machine is de beste en meest uitgebreide uitvoering van de nieuwe EQ9 serie. Als een van de meest luxe koffiezetapparaten die er bestaat zal deze TI907201RW jou zeker niet teleurstellen. Het apparaat komt met verschillende spectaculaire functies. De Siemens EQ.9 TI907201RW maakt voor jou ristretto, espresso, espresso macchiato, café crème, cappuccino, latte macchiato en koffie verkeerd met een enkele druk op de knop, en bovendien op jouw eigen persoonlijke manier. Je hebt namelijk de mogelijkheid om tien verschillende koffieprofielen op de Siemens EQ.9 TI907201RW op te slaan. Met de sensoFlow blijft de zettemperatuur constant, en met het DualBean-systeem kies je op elk moment van de dag voor een van jouw twee favoriete koffiesmaken. Daar komt nog bij dat dit model de stilste volautomatische koffiemachine is die Siemens ooit heeft geproduceerd, en als je bedenkt dat de Siemens EQ.9 TI907201RW zichzelf op meerdere manieren automatisch kan reinigen, dan weet je dat je met dit koffiezetapparaat een echte winnaar in huis haalt.

Specificaties

  • Volautomatische espressomachine
  • Individual Coffee System met 10 profielen
  • DualBean System
  • OneTouch Doublecup-functie
  • Aparte vulschacht voor gemalen koffie
  • BaristaMode

Zet je eigen BaristaMode aan

De Siemens EQ.9 TI907201RW zet koffie waarvan je nog niet eens wist dat het je favoriet was. De machine geeft je met de BaristaMode namelijk de kans om de sterkte, de verhouding met melk, de hoeveelheid én de temperatuur te bepalen, zodat jij koffie zet die precies op jou is afgestemd. Deze ultieme koffie-instellingen hoef je vervolgens niet zelf te onthouden. Met het Individual Coffee System krijg je de kans om tien verschillende koffieprofielen op te slaan. Als jij en je partner dus ieder drie favorieten invoeren (misschien een ochtendespresso, een cappuccino in de namiddag en een lichte latte macchiato voor 's avonds) hou je alsnog genoeg profielen over voor je buurvrouw, je sportkameraad en je moeder.

Twee verschillende koffiesmaken in één

De koffiezetervaring met de Siemens EQ.9 TI907201RW houdt niet op bij de BaristaMode en het Individual Coffee System. Je hebt namelijk bovendien de mogelijkheid om twee verschillende bonen toe te voegen met het DualBean-systeem. En dit is superhandig, bijvoorbeeld als je een andere koffiesmaak hebt dan je partner, of als je 's ochtends liever koffie van een andere boon drinkt dan 's avonds - denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om 's avonds cafeïnevrij te drinken.

Met het grootste reinigingsgemak

Bij een compleet toestel als de Siemens EQ.9 TI907201RW komt bij sommigen van ons een schrikbeeld vrij. Want een koffiezetapparaat met zoveel mogelijkheden zal toch zeker wel moeilijk schoon te maken zijn? Niets is in dit geval minder waar. Het volautomatische spoelprogramma zorgt er bij het in- en uitschakelen voor dat je apparaat schoon blijft, het AutoMilkClean-systeem neemt het melksysteem na iedere bereide koffie- of melkspecialiteit voor zijn rekening, en met calc'nClean gebeurt ook het ontkalken automatisch.

sensoFlow System

Voor het perfecte kopje koffie is het heel belangrijk dat het water de juiste temperatuur heeft zodat het aroma optimaal vrijkomt. Voor de perfecte espresso moet de temparatuur tussen de 90 °C en 95 °C liggen en daar zorgt het sensoFlow systeem voor. De juiste watertemperatuur wordt bereikt en vastgehouden gedurende het hele zetproces. Geen koffie meer met een slappe of aangebrande smaak, maar elke keer weer het perfecte aroma.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ.9 s700 TI907201RW
Merk Siemens
Cashback 100,-
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Ja
Verwarmingssysteem Senso Flow
Inhoud Waterreservoir 2,3 liter
Bonenreservoir > 400 gram
Pompdruk 19 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Dubbele bonenreservoir, Gebruikersprofielen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep, Warmhoudplaat
kleur RVS
Gebruikersprofielen 10 profielen
Hoogte 38
Breedte 32
Diepte 47
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Koffie, Koffie verkeerd, Latte Macchiato, Melkschuim
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur, Persoonlijk profiel
Serie EQ9
Beoordeeld met Best Reviewed
Bekijk volledige specificaties
“Siemens EQ9 e700 koffiemachine”
Beoordeling door Koffieleut (geplaatst op 26-05-2018)
Na vele jaren de Senseo te hebben gebruik waren wij aan nieuwe koffie uitdaging toe. Dus naar de enige specialist op dat gebied “de koffiediscounter.nl” in Naarden. Na een bijzonder goede uitleg en demonstratie viel onze keus op de Siemens EQ9 e700. Wat een geweldig apparaat met vele mogelijkheden en een dubbel bonenreservoir. Prima winkel met goede service van de koffiediscounter want de machine werdt zelfs door een medewerker in de auto gezet. Helemaal top, een aanrader
“Chocomelk”
Beoordeling door Sonja Kemper (geplaatst op 21-05-2018)
Ik ben serieus van plan dit apparaat aan te schaffen. Nu mijn vraag naar degene die dit apparaat reeds in bezit hebben of aan Koffiediscounter.... Kan dit apparaat ook chocomelk maken? Stomme vraag misschien, maar hopelijk heeft iemand hier antwoord op, ik kan het NL niet terug vinden. Ben zeer benieuwd en hoopvol!!! Mvg!!
“Chocomelk”
Beoordeling door Sonja Kemper (geplaatst op 21-05-2018)
Ik ben serieus van plan dit apparaat aan te schaffen. Nu mijn vraag naar degene die dit apparaat reeds in bezit hebben of aan Koffiediscounter.... Kan dit apparaat ook chocomelk maken? Stomme vraag misschien, maar hopelijk heeft iemand hier antwoord op, ik kan het NL niet terug vinden. Ben zeer benieuwd en hoopvol!!! Mvg!!
Back to top
  Loading...