Siemens EQ.9 s500 TI915M89RW

Kies je kleur

Normale prijs: 1.699,-

Special Price 1.299,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Siemens EQ.9 s500 TI915M89RW: dé volautomatische koffiemachine van Siemens!

De Siemens EQ.9 serie is de stilste volautomatische koffiemachine van Siemens! Jouw koffie zo snel mogelijk en op je eigen manier in je koffiemok! De temperatuur van het water en de koffie is ook in te stellen op deze EQ9 TI915M89RW. Wanneer hij bijgevuld moet worden, wordt dit zeer op tijd aangegeven. De TI915M89 komt met het coffeeSensor System: het maalsysteem past zich automatisch aan de boonsoort aan. Je kan ristretto, espresso, espresso macchiato, café crème, cappuccino, latte macchiato en koffie verkeerd zetten met maar één druk op de knop! Deze EQ.9 TI915M89RW koffiemachine maakt zichzelf op meerdere manieren schoon dankzij de nieuwe functies: AutoMilkClean, Calc'n'Clean en het volautomatische programma voor ontkalken en reinigen.

Specificaties

  • Capaciteit bonenreservoir: 235 gram
  • Capaciteit waterreservoir: 2,3 liter
  • IndividualCoffee System
  • BaristaMode
  • Automatische spoel- en reiniging
  • Persoonlijk profiel voor 10 personen

individualCoffee System

Voor maximaal 10 personen is een persoonlijke instelling te maken. Hierdoor kun jij met één druk op de knop de voor jouw gespecialiseerde koffie zetten. Voor ieder gezinslid een aparte persoonlijke instelling! De EQ.9 TI905201 heeft daarnaast ook nog eens het coffeeSensor System die er voor zorgt dat de maalgraad zich aanpast aan de door jouw gekozen koffiebonen. Hierdoor wordt de smaak nóg lekkerder!

De nieuwe baristaMode

Naast de hoeveelheid en sterkte van de koffie ook de temperatuur en intensiteit zelf bepalen? Dat kan nu met de nieuwe baristaMode-functie! Deze functie stelt jou in staat om volledig zelf de sterkte, hoeveelheid, temperatuur, melkpercentage én intensiteit te bepalen!

Optimaal melkschuim

De extra fijne, perfecte melkschuim van het creamCenter op de EQ9 is zo lekker dat je niks anders meer wil. Met één druk op de knop krijg jij de beste melkspecialiteiten die er bestaan!

Bekijk hier de Siemens melkadaptor

OneTouch DoubleCup Functie

Deze mooie functie van de EQ.9 serie laat jouw je koffie bereiden door simpelweg op een knop te drukken. Of het nou gaat om ristretto, espresso, latte macchiato of café crème gaat, je hebt maar één druk op de knop nodig. Dit kan zelfs met 2 kopjes tegelijk!

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens EQ.9 s500 TI915M89RW
Merk Siemens
Cashback 100,-
Type Machine Volautomaat
Melkopschuimmethode Melkbeker
Melkbeker Nee
Verwarmingssysteem Senso Flow
Inhoud Waterreservoir 2,3 liter
Bonenreservoir 250 - 300 gram
Pompdruk 19 bar
Geschikt voor Koffiebonen, Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Automatisch uitschakelen, Gebruikersprofielen, Heet water functie, Uitneembaar waterreservoir, Uitneembare zetgroep, Warmhoudplaat
kleur Zwart/Zilver
Gebruikersprofielen 10 profielen
Hoogte 38
Breedte 32
Diepte 47
Koffiespecialiteiten Cappuccino, Espresso, Koffie, Koffie verkeerd, Latte Macchiato, Lungo, Melkschuim
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Melkvolume, Temperatuur, Persoonlijk profiel
Serie EQ9
Beoordeeld met Best Reviewed
Bekijk volledige specificaties
“Aankoop koffie machine ”
Beoordeling door J. Vd zouwen (geplaatst op 22-06-2018)
Dit is al onze 2de aankoop. Beide keren zijn we super goed en deskundig geholpen. De service gaat zover dat de aankoop ook in uw auto wordt gezet. Top. Je voelt je echt een klant.
“ EQ9 TI915M89RW ”
Beoordeling door hans vos (geplaatst op 15-04-2018)
aankoop in winkel: goed advies, tijd om je te helpen en geen onnodige accecoires verkocht mooi design, eenvoudig met vele opties, juiste temperatuur eerste kopje koffie is lastig, zeer goede workshop gevolgd bij siemens en daardoor nog meer enthousiast gemaakt voor het bereiden van lekkere koffie met deze mooie machine.
Back to top
  Loading...