Siemens melkbeker 0,7L

Normale prijs: 59,99

Special Price 49,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Siemens TZ80009N: geïsoleerde melkreservoir

De Siemens TZ80009N is een geïsoleerde melkbeker met een hoogwaardige metalen buitenkant. Met een inhoud van 0,7 liter kun je er eenvoudig melk in bewaren. Je zet hem eenvoudig in de koelkastdeur, waardoor je melk een geruime tijd koel en vers kunt houden.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Siemens melkbeker 0,7L
Merk Siemens
Inhoud Waterreservoir 1,0 liter
kleur Zilver/Zwart
Bekijk volledige specificaties
“Siemens melkbeker”
Beoordeling door Gerard G. (geplaatst op 19-06-2018)
Nuttig accessoires.Ziet er degelijk uit en werkt goed en is eenvoudig in gebruik. Prijsstelling is echter aan de te hoge kant.
“Vreemde lucht”
Beoordeling door Vreemde lucht (geplaatst op 18-01-2018)
Mooie beker, maar nadat de melk 1 dag in de koelkast staat ruik ik steeds een vreemde lucht als ik de deksel eraf haal. Diverse andere soorten melk gebruikt maar de lucht blijft. Een beetje een amoniak geur. Zelfs de cappuccino ruikt er naar. Hierdoor ben ik genoodzaakt na elk gebruik de beker te wassen, waarna de geur weer weg is. Erg vervelend.
“Melkbeker”
Beoordeling door Reinier (geplaatst op 23-08-2017)
Pas de Siemens melkhouder gekocht, deze houd de melk goed koel tijdens de warme dagen dus kun je de melk veilig langer bij het koffieapparaat laten staan, ook past hij heel makkelijk op verschillende plaatsen in de koelkast, makkelijk schoon te maken, alleen jammer dat je niet kunt zien wanneer de melk bijna op is. Toch ben ik zeer tevreden met deze aankoop.
Back to top
  Loading...