Solis Caffespresso Pro Handmatige Espresso Machine

Normale prijs: 599,-

Special Price 463,-

Niet op voorraad

 • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
 • Bezoek onze winkel in Naarden
 • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

SOLIS Caffespresso Pro Espresso Machine: High-end espressomachine met stoom- en heetwaterfunctie

Met de SOLIS Caffespresso Pro geniet jij nu ook thuis van een heerlijke, verse espresso. Niet alleen geniet jij van een heerlijke espresso, maar je kunt ook thee zetten met deze high-end espressomachine. De Caffespresso Pro is voorzien van een elektronisch PID voor optimale temperatuurcontrole, een uitneembare tamper en heeft een warmhoudplaat voor jouw koffiekopjes. Daarnaast wordt die nog geleverd met een RVS melkkannetje voor het opschuimen van melk en krijg je er enkel- en dubbelwandige filters bij.

 • Volautomatische espressomachine
 • 1700W
 • 15 bar
 • RVS materiaal
 • Lagedruk voorperculatie
 • Elektronische temperatuursregeling
 • Programmeerbare kopgrootte
 
 • 1 of 2 koppen
 • Stoom- en heetwaterfunctie
 • Incl. uitneembare tamper
 • Warmhoudplaat
 • Energiespaarstand
 • Meegeleverd: RVS melkkannetje, enkel- en dubbelwandige filters, maatleper en reinigingsaccessoires
SOLIS Caffespresso Pro  

Caffespresso Pro

De SOLIS Cafespresso Pro is een professionele, Italiaanse hogedrukpomp van 15 bar die het water door de filterhouder perst. Hierdoor geniet jij binnen één minuut van een heerlijke espresso. Daarnaast beschikt die over de unieke lagedruk voorperculatie functie. Je koffie is beter van smaak en je geniet van een optimaal aroma.

Stoomfunctie

Doordat de Caffespresso Pro voorzien is van een stoompijpje en -functie kan jij een heerlijke cappuccino of latte macchiato zetten. Jij verwarmt snel en eenvoudig melk en kan hiervoor het meegeleverde RVS melkkannetje gebruiken. Daarnaast is er ook nog een toevoer voor heetwater. Hiermee kan je eenvoudig naast een espresso ook nog een kop thee zetten.

  SOLIS Stoomfunctie
SOLIS Manometer  

Programmeerbaar

Jij kan kiezen om 1 of 2 kopjes koffie te zetten, zodat jij sneller voor je visite ook een kopje koffie hebt. Daarnaast is ook de kopjesgrootte programmeerbaar, zodat jij de koffie kunt instellen en bereiden zoals jij die het lekkerst vindt. De SOLIS Caffespresso Pro is voorzien van een fraaie manometer die de precieze waterdruk afgeeft. Als deze in de espresso range staat, dan is die op een ideale druk voor espressobereiding.

Enkel- en dubbelwandig

De SOLIS Caffespresso Pro wordt geleverd met een enkel- en dubbelwandig filter. Met het dubbelwandig filter zet jij espresso met een heerlijke crema laag. Ben jij meer in voor een verrassing? Gebruik dan de enkelwandige filter. Deze filters zijn alleen geschikt voor versgemalen koffie. Het doorlopen van het water wordt niet vertraagd, waardoor er enige ervaring nodig is met de maalgraad, hoeveelheid en perskracht om het gewenste resultaat te bereiken. Je geniet hierdoor wel van de meest uiteenlopende espressovariaties.

  SOLIS enkelwandig filter
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Solis Caffespresso Pro Handmatige Espresso Machine
Merk Solis
Type Machine Halfautomaat
Melkopschuimmethode Stoompijpje
Melkbeker Nee
Verwarmingssysteem Thermoblok
Inhoud Waterreservoir 1,8 liter
Pompdruk 15 bar
Geschikt voor Gemalen koffie
Aantal kopjes per zetbeurt 2 kopjes tegelijk
Extra opties Uitneembaar waterreservoir, Warmhoudplaat
kleur RVS
Hoogte 34
Breedte 25
Diepte 32
Koffiespecialiteiten Espresso, Koffie
Gebruiksinstellingen Instelbare water- en koffiehoeveelheid, Temperatuur
Bekijk volledige specificaties
“Koffietopper”
Beoordeling door Hans Hofman (geplaatst op 19-01-2017)
Ik was al een tijd op zoek naar een goede en toch redelijk betaalbare espresso machine. Na wat omzwervingen via Gaggia Classic (7 jaar gebuikt en nog een echte!) en DeLonghi EC680 (die heeft ook best goede!), viel mijn oog op de Solis Caffespresso Pro 117. Is de Gaggia Classic een oerdegelijke energie verslinder en de DeLonghi een energiezuinige alle-mans vriend, waar weinig mee fout kan, maar ook niks top, daar komt de Solis 117 (energiezuinig) als machine naar voren, waar je zelf je ziel en zaligheid in moet leggen. Hier kan alles goed, maar ook alles fout. Een machine voor de hobby-barista die kwaliteit van machine en espresso hoog in het vaandel heeft staan. Om er een goed resultaat uit te halen moet je wel wat oefenen(ook met je maalgraad), maar als je het onder de knie hebt, komt er ook wel een toppertje in je kopje. Een makkelijke machine? Nee! Een goede machine? ABSOLUUT! Voor de espresso-liefhebber die van espresso een echte espresso wil maken, zeker een aanrader! En de levering via Koffiediscounter? Probleemloos en snel!
“Solis Caffespresso”
Beoordeling door Ben Steijn (geplaatst op 07-06-2016)
Pronkstuk in de keuken. Even heel goed de gebruiksaanwijzing lezen. Wat oefenen met het aandrukken van de koffie. Met de makkelijke programknop kun je de koffie door laten lopen tot iets minder sterk. De melkschuimer werkt perfect als je de aanwijzingen volgt. Nog nooit thuis zulke lekkere espresso en cappuccino gedronken. Wij voelen ons een echte barista.
Back to top
  Loading...