Solis Scala Plus Grinder Black

Normale prijs: 119,-

Special Price 99,-

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Solis Scala Plus Grinder Black

Maal jouw favoriete bonen met de bonenmaler van Solis. De Solis Scala Plus maalt je bonen tot de juiste melange voor een espressomachine, filterkoffieapparaat of cafetière. Dankzij het ruime bonenreservoir filter je koffie voor genoeg personen. Ook kan je kiezen tussen 22 maalstanden, voor jouw perfecte koffie sterkte. Smaakvoller krijg je de gemalen koffie niet. Om te voorkomen dat eventuele steentjes tussen de koffiebonen het apparaat beschadigen, is er een geïntegreerde steenbeveiliging aanwezig.

Specificaties

  • Bonenmaler
  • Capaciteit bonenreservoir: 250 gr
  • 22 maalstanden
  • Geïntegreerde steenbeveiliging

Bonenmaler met ruim bonenreservoir

Het ruime bonenreservoir van de Solis Scala Plus biedt ruimte aan maar liefst 250 gram koffiebonen. Hiermee kan je een gemiddelde van bijna 40 kopjes koffie mee zetten. Ook als je niet zo veel koffie drinkt is deze bonenmaler een goede keuze. Want het bonenreservoir is luchtdicht waardoor de kwaliteit van de koffiebonen behouden blijft.

Eenvoudig te bedienen bonenmaler

Kies uit 22 maalstanden voor de perfecte gemalen koffie. De maalgraadinstelling selecteer je via de draaifunctie aan de onderzijde van het reservoir. Vervolgens stel je de automatische draaiknop aan de zijkant van de bonenmaler in op de gewenste hoeveelheid. Met één druk op de elektronische start-/stopknop aan de voorzijde van het apparaat start je het maalproces. De gemalen koffie wordt uiteindelijk opgevangen in de uitneembare opvangbak, hierdoor giet je de gemalen koffie makkelijk in het filter of de filterdrager van jouw koffiezetapparaat.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Solis Scala Plus Grinder Black
Merk Solis
Inhoud koffiemolen 250 gram
Aantal maalstanden 22
Timer Ja
Filterdrager Nee
Opvangbak Ja
Laat zien Nee
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...