TCC Ontkalkersetje

Normale prijs: 29,95

Special Price 16,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Ontkalken

Let op! Dit product wordt geleverd in de nieuwe verpakking. De nieuwe ontkalker bestaat uit oplostabletten in plaats van poederzakjes.

Onderhoudspakket: ontkalker en reiniger. Voor een jaar ontkalken en reinigen voor het behoud van uw espresso apparaat. In Nederland hebben we gelukkig kraanwater van prima kwaliteit. Het is niet overal in Nederland gelijk maar we hoeven niet naar de supermarkt om flessen drinkwater te halen. Het drinkwater in ons land voldoet aan de strengste eisen en wordt onderworpen aan regelmatige controles. Dit is wettelijk geregeld en is maar goed ook voor levensbehoefte nummer 1. Het is ook zo geregeld dat er kalk in het water zit omdat dit een belangrijk bestanddeel voor ons lichaam is. Voor mensen dus onmisbaar maar voor keukenapparaten in het algemeen en koffiemachines in het bijzonder een regelrechte ramp. Vandaar dus dat regelmatig ontkalken noodzakelijk is voor het behoud van je espresso apparaat, maar ook voor het behoud van de smaak van je koffie. Stel het ontkalken nooit te lang uit. Kalk vreet in op metalen en rubbers. Hoe vaker het apparaat schoongemaakt wordt, hoe beter het is voor de espressomachine.

Voor een jaar ontkalken zijn 6 tabletten van 35 gram ruim voldoende. Voor een jaar lang reinigen van de zetgroep, kanalen en piston heb je ongeveer 10 reinigingstabletten nodig. Het functioneren van je espressomachine hangt volledig af van tijdig ontkalken en reinigen. Indien je het setje bestelt bij een espresso-apparaat, verpakken wij het in de doos erbij en komen er geen verzendkosten bij! Op beide producten staat een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Let vooral op het volgende:

  • Ontkalker is een ZUUR product, met de werkzame stof citroenzuur.
  • Reiniger is ALKALISCH. Nooit de middelen bij elkaar gooien, want zij heffen elkaars werking op!
Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de TCC Ontkalkersetje
Merk TCC
Soort reiniging Ontkalken
Type ontkalking Tabletten
Bekijk volledige specificaties
“Ontkalken”
Beoordeling door Jolanda (geplaatst op 15-03-2018)
Ik vind dit de beste ontkalker voor mijn Siemens EQ6 500serie koffiemachine.
“review”
Beoordeling door Peter van Stiphout (geplaatst op 19-02-2017)
makkelijk besteld en goed geleverd. Na de goede service bij de eerder bestelde en geleverde koffiemachine,was ook deze bestelling bij Koffiediscounter logisch. groet, Peter
“Belangrijk voor blijvende kwaliteit van de machine”
Beoordeling door Gerard Verhoef (geplaatst op 14-02-2017)
Ik gebruik deze setjes sinds de aanschaf van mijn Siemens espresse volautomaat juni 2016. Netjes volgens de indicatie van de machine en overeenkomstig de gebruiksaanwijzing. Tot nu toe blijft de koffie perfect.
Back to top
  Loading...