TERMEN UITGELEGD: DELONGHI

DeLonghi
Coffee App

De Coffee-app van DeLonghi is een applicatie voor je telefoon of tablet waarmee je zelf recepten creëert, advies krijgt over onderhoud en je gebruikersstatistieken kunt inzien.

MY-functie

Met de MY-functie van DeLonghi kun je je favoriete drankjes personaliseren. My Cappuccino is precies de cappuccino zoals jij 'm graag drinkt, bijvoorbeeld met extra schuim of lekker heet.

Thermoblock

Thermoblocks zorgen voor een snelle bereiding van koffie en cappuccino, op de perfecte temperatuur.

EasyTouch

Een EasyTouch-controlepaneel is voorzien van icoontjes en tekst waarmee je gemakkelijk je koffiemachine bedient. Je drukt op de knop van je favoriete koffie en je kunt direct genieten van een heerlijk vers kopje koffie.

Real AutoClean

De Real AutoClean is een toets waarmee het cappuccinosysteem van je koffiemachine automatisch gereinigd wordt. Zo kan je de koffiemachine keer op keer weer gebruiken. Het melkreservoir kan na het spoelen in de koelkast geplaatst worden.

Doppio+

Liefhebber van de espresso? DeLonghi heeft een unieke functie ontwikkelt; de Doppio+ toets. Bereid een grote dubbele espresso en geniet elke ochtend van een espresso met extra aroma en een lekkere energie boost.

LatteCrema-systeem

Het LatteCrema-systeem van DeLonghi is een techniek waarmee cappuccino en latte macchiato gecreëerd wordt met romig melkschuim en de perfecte temperatuur. Met slechts één druk op de knop maak jij met het Lattecrema Systeem de lekkerste melkbereidingen.

Service aan huis

Alle volautomatische espressomachines van DeLonghi hebben service aan huis: de machine wordt dan thuis opgehaald ter reparatie of bij je thuis gerepareerd.

Long coffee

Met de Long Coffee maak jij heerlijke koffie met de authentieke smaak van een filterkoffie. Longe coffee heeft veel meer cafeïne dan espresso als gevolg van de lange extractie tijd. Hoe langer de extractie proces, hoe hoger de cafeïne inhoud. Ook doe je dit met slechts een druk op de knop. Zo kan jij elk moment van de dag genieten van een heerlijk kop koffie.

My Milk

Je favoriete melkbereidingen kun je helemaal personaliseren dankzij de knop 'My Milk'. Waarin je je favoriete melkbereiding instelt. My milk kun je vinden in het MILK MENU.

Cappuccino systeem

Dankzij het cappuccino systeem schuim je onmiddellijk heerlijke melk na het zetten van espresso. Het RVS stoompijpje mengt stoom, lucht en melk tot een romig schuim die van je espresso een perfecte cappuccino of latte macchiato.

Soft touch

Met de soft touch bediening met verlichte symbolen kan jij alles makkelijk instellen en geniet jij iedere dag van de lekkerste koffie.


Back to top
  Loading...