TERMEN UITGELEGD: MELITTA

Saeco

 

 

Intense Aroma-functie

Met de intense aroma-functie kan je je koffie een bijzondere intense smaak geven. Dat komt door dat er in plaats van de standaard 2 fase pre-brewing een 3 fase pre-brewing systeem is bij de intense aroma. Zonder de hoeveelheid water of koffie aan te passen. De functie kan voor al je koffiespecialiteiten worden geselecteerd.

My Bean Select

Naast het standaard bonenreservoir kan je dankzij deze innovatie voor elk kopje afzonderlijk verschillende soorten koffiebonen uitproberen. My Bean Select biedt de mogelijkheid om voor elk kopje te kiezen welke koffiebonen je wilt gebruiken.

One Touch-functie

Met de One Touch Functie is je favoriete koffie in een hand omdraai klaar. Of je nu een koffiespecialiteit, warme melk, melkschuim of warm water wilt. Met een druk op het display kan je jouw favoriete drank bereiden.

Energie bespaarfunctie

Met de energie bespaarfunctie kan je met de programmeerbare energiebesparende modus en instelbare automatische uitschakelfunctie zorgen voor een zuinig gebruik.

My Coffee Memory

Met de functie “My Coffee Memory” kan je jouw favoriete koffie individueel instellen. Of je nou een espresso verkiest of een heerlijke latte macchiato, My Coffee Memory onthoudt je persoonlijke voorkeur.

Easy Steam Cleaning
Met het Easy Steam Cleaning systeem kun je snel en hygiënisch reinigen met warm water en stoom bij onderdelen die in contact komen met melk.
Double Cup-modus

Met de Double Cup-modus kan je van alle koffiespecialiteiten twee kopjes tegelijk bereiden, met of zonder melk.

Touch & Slide

Met de Touch & Slide-functie kan je de koffiemachine eenvoudig instellen en bedienen door de sensorvelden licht aan te raken.

 Back to top
  Loading...