TERMEN UITGELEGD: SAECO

Saeco

 

 

AquaClean (filter)

Saeco AquaClean is een technologie waarmee het water in je koffiemachine gereinigd wordt, waardoor je veel minder hoeft te ontkalken: slechts eens in de 5000 kopjes. Meer lezen over de Saeco AquaClean-filter.

Thermospeed

De boiler met Thermospeed-technologie zorgt ervoor dat het koffiesysteem extra snel opwarmt. Zo geniet je snel van een heet bakje koffie.

QuickClean

Met de QuickClean-functie reinig je de melkbeker van je koffiemachine met een druk op de knop.

Pre-brewing

Pre-brewing betekent dat de gemalen koffie wordt bevochtigd voordat de koffie wordt gezet, zodat de smaak zich gelijkmatig kan ontwikkelen. Afhankelijk van de machine kun je de pre-brewing-tijd aanpassen aan je persoonlijke smaak.

VariPresso

Met een VariPresso-zetgroep kun je zelf de druk (in bar) van je koffiemachine instellen. Je stelt de druk in op 'hoog' voor een volle, intense espresso, en op 'laag' voor een gewone kop koffie.

Geavanceerde display

Het geavanceerde display toont je alle informatie voor een eenvoudige interactie met je machine en optimale prestaties. De combinaties van pictogrammen en tekst begeleiden je door alle instelopties en belangrijke onderhoudsfuncties.

One Touch cappuccino/latte macchiato

Een lekkere cappuccino of latte macchiato ? Met de One Touch bereid je deze koffie specialiteiten snel en gemakkelijk. Bepaal zelf de hoeveelheid melk in verhouding tot de koffie voor je perfecte cappuccino of latte macchiato.

Latte Perfetto-technologie

Dankzij de latte Perfetto-technologie word elke latte macchiato en cappuccino dat je zet bedekt met een heerlijke melk laag. De melkbeker zorgt er voor dat de melk twee keer wordt opgeschuimd. Vervolgens wordt er een schuimlaag van precies de juiste tempratuur in je koffie gegoten.

Geïntegreerde melkbeker

Geniet van superromige cappuccino’s op de perfecte tempratuur met de geïntegreerde melkbeker. Doe melk in de beker sluit hem aan op je machine en kies je gewenste drank.

   

 




Back to top
  Loading...